fossumann
Oslo, Norge
Anmeldelse av Risør Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 23. aug. 2020
Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
5.3 km fra Risør Hotel
      19.7 km fra Risør Hotel
      20.8 km fra Risør Hotel
      Se flere hoteller i Risør
      Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt og like fullt akkurat så langt unna hovedgatene at man slipper støy og trafikk.

Rommet vi hadde var romslig og rent dog noe gammelmodig og slitt.

Personalet er hyggelig og imøtekommende.

I Restauranten opplevde vi å få servert en ganske god hamburger... Det vi synes var noe merkelig var totalt fravær av en "barnemeny" eller alternativer for barn. Vår 6 år gamle sønn fikk også en 200 grams hamburger... dog helt "plain" og strippet for alt... til den nette pris av 235 NOK... Det synes vi nok ble vel drøyt...

Det er også dette med pris som gjør at vi ikke føler vi kan gi 4 stjerner... Hotellets standard er "helt ok" men ikke enestående. Prisnivået styres riktignok av markedet- Men å betale over 2500 kroner natten for et "helt greit" rom... synes vi blir mye. 1000 kroner for en "helt ok" og velsmakende hamburgermiddag for 2 voksne og ett 6 år gammelt barn er i overkant... all den tid det ikke ble bestilt alkohol.

Frokostserveringen var noe av det greieste med hotellet. Hyggelig personal som brakte god mat rett til bordet... uten forsinkelser selv ved fullt hotell... ingen varm mat. Men vi savnet ikke det... Sånn foruten det forannevnte prisnivået som nok kunne blitt speilet i en mer elegant frokost... ;-)

Risør Akvarium er nærmeste nabo og vi anbefaler et besøk der.

2  Takk, tedwalter
      Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Jeg bor mye på Risør Hotel i forbindelse med jobb, da det er et sjarmerende hotell med trivelig betjening og alltid god service. Mange nyoppussede bad og rom, men og noen med gamle sjarmende møbler. Jeg føler meg mye mer hjemme her, enn på de store flotte hotellene i Arendal og Kristiansand.

Denne helgen tok min kone og jeg helgen i Risør, og valget falt selvfølgelig på Risør hotell.
      Vi nøt god mat, og var også på Stangholmen der vi spiste den berømte Bouillabaisse'en og var på en flott konsert.

Vil berømme hotellet for godt smittevern generelt,og spesielt for frokosten der man slapp å stå i en trang kø med folk som ikke tenker på andre.
      Her fikk man bord, så kom den hyggelige betjeningen med ferdig frokosttallerken til bordet. Litt enklere enn på de store hotellene, men min kone og jeg følte oss helt trygge.

Anbefaler virkelig Risør Hotel 😄🌹

Takk, Henning L
      Anmeldt 10. juli 2020

Absolutt ikke verdt pengene. Gamle møbler, bad som trenger oppussing. Eneste hotell på Risør!! Det er kanskje derfor de tar seg godt betalt. Vi var der i ett døgn og vi ble ikke imponert. Til frokost ble vi servert pålegg på tube pluss 1 skive salami, 1 skive skinke og 3 skive ost ( +3 biter sild) for to personer! Middelmådig service under frokosten også... vi var på en tidagers tur i Norge og overnattet på 6 forskjellige steder... dette hotellet er absolutt den verste og den dyreste vi har betalt hvis en skal sammenligne pris versus kvalitet.

Takk, 45minaj
      Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Dette er jo en liten perle med havet. Hotellet er gammelt, og rommene bærer preg av bruk i mange år. Men her var det rett og slett, helt greit. Fordi det ligger så mye sjel og ro i dette hotellet. 😊 Så personlig, menneskelig og god service. Vi overnattet der fra i går (14.06-15.06) og er strålende fornøyd med første Risørbesøk.

Frokostsalen er prikken over ien. Så hyggelig! Nei folkens, ta en tur til Risør. Bruk dette hotellet, fordi det er helt nydelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
      2  Takk, colinfossengen
      Anmeldt 5. juni 2019

Fantastisk beliggenhet nede ved sjøen. Hotellet er gammelt og rommenes standard er ikke topp moderne, men jeg syntes det var sjarmerende. Veldig god seng. Jeg sov som en stein første natten, noe jeg sjelden gjør andre steder.
      Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
      1  Takk, KjellL259