Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 181
PricelineUSD 181
Agoda.comUSD 183
TripadvisorUSD 181
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (111)
Filtrer anmeldelser
111 resultater
Vurdering fra reisende
30
41
27
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
41
27
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 111 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt og like fullt akkurat så langt unna hovedgatene at man slipper støy og trafikk.

Rommet vi hadde var romslig og rent dog noe gammelmodig og slitt.

Personalet er hyggelig og imøtekommende.

I Restauranten opplevde vi å få servert en ganske god hamburger... Det vi synes var noe merkelig var totalt fravær av en "barnemeny" eller alternativer for barn. Vår 6 år gamle sønn fikk også en 200 grams hamburger... dog helt "plain" og strippet for alt... til den nette pris av 235 NOK... Det synes vi nok ble vel drøyt...

Det er også dette med pris som gjør at vi ikke føler vi kan gi 4 stjerner... Hotellets standard er "helt ok" men ikke enestående. Prisnivået styres riktignok av markedet- Men å betale over 2500 kroner natten for et "helt greit" rom... synes vi blir mye. 1000 kroner for en "helt ok" og velsmakende hamburgermiddag for 2 voksne og ett 6 år gammelt barn er i overkant... all den tid det ikke ble bestilt alkohol.

Frokostserveringen var noe av det greieste med hotellet. Hyggelig personal som brakte god mat rett til bordet... uten forsinkelser selv ved fullt hotell... ingen varm mat. Men vi savnet ikke det... Sånn foruten det forannevnte prisnivået som nok kunne blitt speilet i en mer elegant frokost... ;-)

Risør Akvarium er nærmeste nabo og vi anbefaler et besøk der.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tedwalter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Jeg bor mye på Risør Hotel i forbindelse med jobb, da det er et sjarmerende hotell med trivelig betjening og alltid god service. Mange nyoppussede bad og rom, men og noen med gamle sjarmende møbler. Jeg føler meg mye mer hjemme her, enn på de store flotte hotellene i Arendal og Kristiansand.

Denne helgen tok min kone og jeg helgen i Risør, og valget falt selvfølgelig på Risør hotell.
Vi nøt god mat, og var også på Stangholmen der vi spiste den berømte Bouillabaisse'en og var på en flott konsert.

Vil berømme hotellet for godt smittevern generelt,og spesielt for frokosten der man slapp å stå i en trang kø med folk som ikke tenker på andre.
Her fikk man bord, så kom den hyggelige betjeningen med ferdig frokosttallerken til bordet. Litt enklere enn på de store hotellene, men min kone og jeg følte oss helt trygge.

Anbefaler virkelig Risør Hotel

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HenningLang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Absolutt ikke verdt pengene. Gamle møbler, bad som trenger oppussing. Eneste hotell på Risør!! Det er kanskje derfor de tar seg godt betalt. Vi var der i ett døgn og vi ble ikke imponert. Til frokost ble vi servert pålegg på tube pluss 1 skive salami, 1 skive skinke og 3 skive ost ( +3 biter sild) for to personer! Middelmådig service under frokosten også... vi var på en tidagers tur i Norge og overnattet på 6 forskjellige steder... dette hotellet er absolutt den verste og den dyreste vi har betalt hvis en skal sammenligne pris versus kvalitet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 45minaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Dette er jo en liten perle med havet. Hotellet er gammelt, og rommene bærer preg av bruk i mange år. Men her var det rett og slett, helt greit. Fordi det ligger så mye sjel og ro i dette hotellet. Så personlig, menneskelig og god service. Vi overnattet der fra i går (14.06-15.06) og er strålende fornøyd med første Risørbesøk.

Frokostsalen er prikken over ien. Så hyggelig! Nei folkens, ta en tur til Risør. Bruk dette hotellet, fordi det er helt nydelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, colinfossengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Fantastisk beliggenhet nede ved sjøen. Hotellet er gammelt og rommenes standard er ikke topp moderne, men jeg syntes det var sjarmerende. Veldig god seng. Jeg sov som en stein første natten, noe jeg sjelden gjør andre steder.
Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, KjellL259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser