Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 205
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Booking.com
Expedia.com
eDreams
Travelocity
Hotels.comUSD 205
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 117 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2021

Hyggelig hotell og god lokasjon. Rommene har blitt pusset opp og er fine. Jeg hadde rom mot baksiden, og det var relativt mye støy fra mennesker i gaten. Vennlige ansatte. Frokosten var noe enkel, men dette hadde trolig sammenheng med COVID. Jeg kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 265camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Hei 265camillaf. Takk så mye for din gode omtale. Det er hyggelig å lese at du opplevde våre ansatte som vennlige og rommene som fine. Det er riktig at smittevernet er grunnen til noe enklere frokost. Vi gleder oss veldig til vi kan tilby våre gjester vårt fullstendig frokosttilbud. Velkommen tilbake til Risør Hotel!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Her er det noe som ikke stemmer…dessverre
Slitt hotell, veldig dyre rom (vi har hele sørlandskysten å sammenligne med…), så ble dette en STOR skuffelse.
Små rom, ikke air-condition, masse bråk for et naturlig åpent vindu…..150,- døgnet for å parkert bilen…
Vennligst styr unna!
Kommer aldri tilbake.
Uff!

Romtips: Se kommentaren
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, krekling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Hei krekling. Takk for din omtale. Det er naturligvis skuffende å lese at du hadde denne opplevelsen. Vi skal ta en vurdering av både mulighet for air condition og prisnivået på det aktuelle rommet. Vi håper at vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2021

Smart å be om minst 200 tegn, så færrest mulig gidder å skrive noe.
Skjerp folkene i restauranten, alle minus en ung gutt - han var bra.
Opp med blikket se bordene, tenk kvalitet i alle ledd. En varm prosecco f eks levert av han med skjorte og som skulle være eksperten er flaut. Mat midt på treet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, JonP11223344556677
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2021

Hei JonP11223344556677. Takk for din tilbakemelding på både servering og oppsett på anmeldelser. Vi er enig i at det er unødvendig med minimum 200 tegn – det skal vi forsøke å få endret. Samtidig har du rett i at Prosecco skal serveres med riktig temperatur, og om den var for varm så ville du fått et nytt glass på forespørsel fra en av servitørene. Til tross for dette så håper vi at du hadde et fint opphold hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021

Koselig hotell med flott beliggenhet, enkle rene rom og veldig hyggelig betjening. Makrellburger smakte fantasisk godt, men ikke bestill entrecote av kalv. Hadde vært fint med litt vedlikehold på terrassen(utskifting av markiser, stol puter og stell av planter og blomser) som lå fantastisk til. Vi koste oss kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Sølvi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Hei Sølvi. Takk så mye for din omtale og besøk hos oss i sommer. Det er hyggelig å høre at både betjeningen og maten falt i smak. Vi er enig i at det er på tide å bytte ut markiser og puter på terrassen. Stell av planter og blomster gjør vi løpende. Velkommen tilbake til Risør Hotel!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2021

Vi hadde et kjempe fint opphold på Risør hotell. Hotellet ligger i vakre omgivelser hvor du kan nyte flott sjøutsikt. Personalet var veldig hyggelige og oppmerksomme. Rommet var godt rengjort og innredet med rolige og innbydende farger. Det var også gode senger. Rom med sjøutsikt kan anbefales på det varmeste. Hotellet ligger også veldig sentralt i Risør sentrum og det er gåavstand til byen og de velkjente bryggene. Det var tydelig informasjon ang coronarestriksjoner og satt opp håndsprit både ved inngangen og flere steder på hotellet. Hotellsjefen var godt synlig på hotellet og med et hyggelig smil var han oppmerksom på at alle hadde det bra. Takker for et hyggelig opphold og kan varmt anbefale Risør hotell.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, idaselinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2021

Hei idaselinan! Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss at dere opplevde våre ansatte som vennlige og oppmerksomme. I tillegg er det godt å høre at både renhold og utsikten fra rommet falt i smak. Velkommen tilbake til Risør Hotel!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser