Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 210
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 210
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 205
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 210
TravelocityUSD 210
eDreamsUSD 210
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 117 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Koste oss i Risør, besøkte alle fasiliteter vi kunne. Spiste deilig lunsj og middag i byen. Hotellet var fint, veldig hyggelige verter. Fikk en veldig god frokost. Vi har bare godt å si om byen og hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, oemuri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei oemuri. Takk så mye for en topp anmeldelse. Vi er glade for at du hadde et hyggelig opphold hos oss. Velkommen tilbake neste sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Dette er et hotell vi har brukt i mange år. Det er alltid hyggelig å komme tilbake. Rent og oppgraderte rom. Beliggenheten er fantastisk i Risør by og nær til det som er verdt å oppleve i Risør.
Vi kommer garantert til å vende tilbake - gjerne igjen med hele familien. Vi var 11 personer.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, JonST57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021

Hei JonST57. Tusen takk for en topp anmeldelse. Det er veldig hyggelig å lese at dere har besøkt oss i mange år. Vi håper det blir mange flere gjensyn i tiden som kommer, og vi ser virkelig frem til å ønske dere velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Helt ålreit hotell. Varmt på rommet, ingen andre kjølemuligheter enn vinduet og ei bråkete vifte. Ellers var det da rent og fint. Savna et lite kjøleskap.
God seng og god størrelse på rom og bad. Kort avstand til spisesteder og shopping.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, juneskuggerud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2021

Hei juneskuggerud. Takk for din anmeldelse og besøk hos oss. I år har Risør hatt et strålende vær med varme sommerdager, og vi har forståelse for at økt temperatur øker behovet for flere kjølemuligheter. Vi skal erstatte viften på det aktuelle rommet og se på muligheten for å få på plass et lite kjøleskap. Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette. Velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Hatt en fin dag og endte på hotellet med sen lunsj, med god mat og fine ansatte. Servitørene var høflige og var både pratsomme. Fikk god mat og rask servering. Maten tok litt, men gikk fint pga gode drinker og god service:)

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 397matsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei 397matsh. Takk så mye for en topp anmeldelse. Det er hyggelig å lese at du hadde et godt måltid på vår terrasse. Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Har sittet her i 2 timer. Servitørene er hyggelige og høflige. Kommer bort flere ganger og prater både høflig og er glade selv utover kvelden etter lang dag. God service og gir gode tips om opplevelser i resten av byen:)

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Fredrikkevhh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei Fredrikkevhh. Tusen takk for en topp anmeldelse. Vi er glade for at du hadde en god opplevelse på terrassen og opplevde personalet som hyggelige utover kvelden. Velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser