Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 206
TripadvisorUSD 205
Hotels.com
Travelocity
FindHotel
PricelineUSD 206
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
41
29
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 117 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021

To hyggelige dager iRisør med sol, sjø, trebåter og god sjømat. Det er alltid hyggelig å komme til steder som tar vare på historien og tradisjonene sine. Vi hadde et flott opphold på Risør Hotell, flott solterrasse, god mat og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, olav401
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei olav401. Takk så mye for en topp anmeldelse. Vi er glade for at du setter pris på vårt tradisjonsrike hotell. Det er også hyggelig at du opplevde god mat og betjening på terrassen. Velkommen tilbake neste sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021

Bestilte dobbeltrom med havutsikt. Fikk ett kjempeflott rom. Kjapp og enkel innsjekk og utsjekk. Bra frokost med bordservering. Hotellet ligger meget sentralt helt nede ved sjøkanten. Har også fin uterestaurant.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 352bj_rnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei 352bj_rnk. Tusen takk for en topp anmeldelse. Det er utrolig hyggelig å lese at du hadde en god opplevelse hos oss. Vi setter pris på din gode tilbakemelding og håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021

Helt greit hotell med fin beliggenhet.
Blid og serviceinnstilt personale.
Litt slitt hotell, men veldig god seng.
Grei frokost, servert på tallerken ved bordet pga. coronasituasjon.
Fin utsikt fra terassen, men også her kunne det vært en oppgradering og litt finere pynt ute.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ingvildbakken2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei ingvildbakken2021. Takk for din anmeldelse og besøk hos oss i sommer. Vi setter pris på din tilbakemelding om vår fine beliggenhet og serviceinnstilte ansatte. Til neste sommer ønsker vi ferdigstilt flere oppgraderinger på terrassen. Dette gleder vi oss til. Velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2021

Koste oss i Risør, besøkte alle fasiliteter vi kunne. Spiste deilig lunsj og middag i byen. Hotellet var fint, veldig hyggelige verter. Fikk en veldig god frokost. Vi har bare godt å si om byen og hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, oemuri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei oemuri. Takk så mye for en topp anmeldelse. Vi er glade for at du hadde et hyggelig opphold hos oss. Velkommen tilbake neste sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Dette er et hotell vi har brukt i mange år. Det er alltid hyggelig å komme tilbake. Rent og oppgraderte rom. Beliggenheten er fantastisk i Risør by og nær til det som er verdt å oppleve i Risør.
Vi kommer garantert til å vende tilbake - gjerne igjen med hele familien. Vi var 11 personer.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, JonST57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian Lyngholm, Daglig leder på Risør Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021

Hei JonST57. Tusen takk for en topp anmeldelse. Det er veldig hyggelig å lese at dere har besøkt oss i mange år. Vi håper det blir mange flere gjensyn i tiden som kommer, og vi ser virkelig frem til å ønske dere velkommen tilbake til Risør Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser