Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Vurdering fra reisende
90
21
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
90
21
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 114 anmeldelser
Anmeldt 21. juni 2020

For et sted!!! Super hyggelig personale, flotte suiter i rustikk sjømannsånd, fantastisk frokost og herlig sjøutsikt. Anbefales på det varmeste. Ikke ofte mann får så godt tilbud til en så god pris. Vi storkoste oss på 20-årig bryllopsdag i Styrmanns Suiten! Kunne ikke vært mer romantisk :-)

Romtips: De kan tilby det mann ønsker.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kristinabiernacki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har flere suiter i Risør. Vi fikk en veldig hyggelig velkomst og oppgradert suite til den største og flotteste de har, nemlig Ceres suiten som ligger rett over resepsjonen. Den er kjempefin med 2 soverom og kjøkken, stue og bad. Privat balkong utenfor. Alt skinnende rent. Nydelig frokost servert på døren, du kan selv ønske hva du vil ha.Opplevde at de var opptatt av å imøtekomme våre ønsker. Vi var så fornøyd at vi tar en tur igjen neste måned. Da skal vi utforske et annet alternativ. Kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 815lailab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2020 via mobile enheter

Vi bodde 4 netter i Styrmannsuiten i Buvika, og var var sjarmert fra første sekund. Huset som er fra 1750 er nydelig vedlikeholdt og har en lang og interessant historie.
Det er helt nydelig både utenpå og inni, og svært godt utstyrt. Alt er rent og delikat, det er gode senger og vi fikk til og med en nyplukket bukett med liljekonvall levert rett etter ankomst.
Det er kjempekoselig å sitte i spisestuen og se ut på båthavna og sjøen. Vi brukte hagen på begge sider av huset, hyggelige sitteplasser over alt.
Det er kort vei opp til Risørflekken og Urheia. Flott utsikt og vakkert oppe på heia. Kort vei til Risør sentrum, bare 5 min på sykkel, som står til låns utenfor huset.
Etter mange uker "innestengt" i Oslo, var det deilig å komme til flotte Risør. Vi fikk levert en utrolig god frokost på døra hver morgen av David. Han var virkelig serviceminded, blid og hjelpsom. Vi unnet oss middager levert fra Kast Loss og det var veldig god mat! Skalldyrfatet levert av David var et høydepunkt.
Vi kan varmt anbefale Styrmannsuiten og Det lille hotels utmerkede service. Bo i et hus med sjel!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kristin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
darnesen, Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2020

Tusen takk for besøket og hyggelig anmeldelse! Vi setter veldig pris på det.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Flott, gjennomført og stillig suite. Laget i NLA , Norske Amerika Linjen.
Meget god frokost og hyggelig vertskap. Anbefales på det sterkeste.

Og sovet her tidligere.
Rent og pent, godt og varmt og stor peis. .......

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 770morten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019

Svært sjarmerende og idyllisk hotell/leilighet i Risørs 2. eldste bygg med unik og gammeldags vibe. Perfekt for en småbarnsfamilie med eget kjøkken, soverom, stue og bad. Supert skalldyrsfat servert ved ankomst, vin i kylen og god frokost levert av sjefen sjøl lørdag morgen. Kan trygt anbefales hvis du liter det autentisk, romantisk og idyllisk!

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, kapteinnorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser