Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (112)
Filtrer anmeldelser
112 resultater
Vurdering fra reisende
89
20
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
89
20
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 112 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Fire par reiser sammen og får rom rundt samme bakgård i Kragsgate Sjømanns suitene. Veldig sjarmerende suiter, veldig hyggelig bakgård hvor vi kunne samles for en prat. Gode senger, deilige bad. Veldig hyggelig betjening, særdeles velsmakende frokost. Alt var bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Bergljot Ree H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk!! Oppdaget hotellet i fjor, bodde da i «Redersuiten». Alt ga mersmak, så i år ble det 4 netter i «Ceres-suiten». Jeg er målløs og imponert, kvalitet, hygge og en utrolig service! En herlig følelse av å komme hjem!! Til neste år blir det en tradisjon - gleder meg allerede!!!
Til og med toalettpapiret bærer preg av «hvite seil»!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bergen86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bodde i Kapteinsuiten i Buvika, og bedre overnatting og opplevelse skal man lete lenge etter! En ting er at Risør i seg selv er utrolig sjarmerende, dette hotellet har virkelig skjønt å spille videre på begrepet «Sørlandsidyll» og tilført det hele en solid dose avslapping, hygge og ro.

Suiten var noe av det reneste og mest innbydende vi har sett, gode møbler, god seng og alt man trenger for et hyggelig opphold. Hagen er også et kapittel for seg, satt ute og hadde det hyggelig til langt på kveld. Sentralt er det også, et lite femminutt på sykkel så er man ved restauranter og butikker. Sykkel står det klart ved suiten til fri benyttelse, superkjekt!

Frokosten bestilte vi levert på døra - også den holdt topp standard og veldig hyggelig å spise den i ro og fred i egen suite. Kaffe laget vi på kjøkkenet, og kunne bruke så lang tid vi ville på frokosten. Nydelig!

Vi skulle veldig gjerne vært her i flere dager, så hut kommer vi garantert igjen. Tusen takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tantes0fie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David Arnesen, Daglig leder på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk! Det var hyggelig å høre at dere trivdes i Kapteinssuiten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig Los-suite som passet for oss tre. Deilig terrasse med både morgensol og kveldssol, midt i sentrum. Deilig frokost levert på døra og super service. Virkelig verdt et besøk og godt sted å sove og være

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Kabara1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David Arnesen, Daglig leder på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Takk for hyggelig anmeldelse! Velkommen tilbake når som helst!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

For et sted!!! Super hyggelig personale, flotte suiter i rustikk sjømannsånd, fantastisk frokost og herlig sjøutsikt. Anbefales på det varmeste. Ikke ofte mann får så godt tilbud til en så god pris. Vi storkoste oss på 20-årig bryllopsdag i Styrmanns Suiten! Kunne ikke vært mer romantisk :-)

Romtips: De kan tilby det mann ønsker.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kristinabiernacki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser