Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 214
Vio.comUSD 214
Agoda.comUSD 233
EtripUSD 214
StayForLong
ZenHotels.com
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var så heldige å få bo i Matrossuiten på Buvika. Her er alt en trenger, og litt til. Nydelig hage, sykler til disposisjon og nydelig frokost på døren. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. Dette stedet er helt unikt og jeg kommer tilbake!

Takk, Maayiaa
Anmeldt 3. august 2020

Fire par reiser sammen og får rom rundt samme bakgård i Kragsgate Sjømanns suitene. Veldig sjarmerende suiter, veldig hyggelig bakgård hvor vi kunne samles for en prat. Gode senger, deilige bad. Veldig hyggelig betjening, særdeles velsmakende frokost. Alt var bra.

Takk, Bergljot Ree H
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk!! Oppdaget hotellet i fjor, bodde da i «Redersuiten». Alt ga mersmak, så i år ble det 4 netter i «Ceres-suiten». Jeg er målløs og imponert, kvalitet, hygge og en utrolig service! En herlig følelse av å komme hjem!! Til neste år blir det en tradisjon - gleder meg allerede!!!
Til og med toalettpapiret bærer preg av «hvite seil»!!

Takk, bergen86
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bodde i Kapteinsuiten i Buvika, og bedre overnatting og opplevelse skal man lete lenge etter! En ting er at Risør i seg selv er utrolig sjarmerende, dette hotellet har virkelig skjønt å spille videre på begrepet «Sørlandsidyll» og tilført det hele en solid dose avslapping, hygge og ro.

Suiten var noe av det reneste og mest innbydende vi har sett, gode møbler, god seng og alt man trenger for et hyggelig opphold. Hagen er også et kapittel for seg, satt ute og hadde det hyggelig til langt på kveld. Sentralt er det også, et lite femminutt på sykkel så er man ved restauranter og butikker. Sykkel står det klart ved suiten til fri benyttelse, superkjekt!

Frokosten bestilte vi levert på døra - også den holdt topp standard og veldig hyggelig å spise den i ro og fred i egen suite. Kaffe laget vi på kjøkkenet, og kunne bruke så lang tid vi ville på frokosten. Nydelig!

Vi skulle veldig gjerne vært her i flere dager, så hut kommer vi garantert igjen. Tusen takk for oss!

1  Takk, tantes0fie
David Arnesen, Daglig leder på Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk! Det var hyggelig å høre at dere trivdes i Kapteinssuiten.

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig Los-suite som passet for oss tre. Deilig terrasse med både morgensol og kveldssol, midt i sentrum. Deilig frokost levert på døra og super service. Virkelig verdt et besøk og godt sted å sove og være

1  Takk, Kabara1974

Takk for hyggelig anmeldelse! Velkommen tilbake når som helst!