Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dagny
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Det Lille Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. okt. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General ManagerDet Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. jan. 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
View of the Hotel from the Ocean
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
0.2 km fra Det Lille Hotel
Gratis Wi-Fi
Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • eDreams
  • ZenHotels.com
5.4 km fra Det Lille Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Agoda.com
2.0 km fra Det Lille Hotel
Day
    7.4 km fra Det Lille Hotel
      7.3 km fra Det Lille Hotel
      kr 2 591
      Fullt refunderbart
      Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        kr 2 591
      • ZenHotels.com
      19.4 km fra Det Lille Hotel
      Restaurant
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 873
      • Hotels.com
      20.8 km fra Det Lille Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      39.9 km fra Det Lille Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      0.0 km fra Det Lille Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Romservice
      Se flere hoteller i Risør
      Anmeldelser (138)
      Filtrer anmeldelser
      138 resultater
      Vurdering fra reisende
      113
      21
      3
      1
      0
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      113
      21
      3
      1
      0
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      2732 av 138 anmeldelser
      Anmeldt 25. august 2020

      Dette var en flott opplevelse! Topp kvalitet på suiten og en fantastisk frokostkurv på døren til valgt klokkeslett. Tror aldri jeg har opplevd så god service på noe hotell tidligere. Anbefales på det varmeste, vi kommer gjerne igjen 🙂

      Dato for oppholdet: august 2020
      Takk, hannelenes
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

      Vi var så heldige å få bo i Matrossuiten på Buvika. Her er alt en trenger, og litt til. Nydelig hage, sykler til disposisjon og nydelig frokost på døren. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. Dette stedet er helt unikt og jeg kommer tilbake!

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, Maayiaa
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 3. august 2020

      Fire par reiser sammen og får rom rundt samme bakgård i Kragsgate Sjømanns suitene. Veldig sjarmerende suiter, veldig hyggelig bakgård hvor vi kunne samles for en prat. Gode senger, deilige bad. Veldig hyggelig betjening, særdeles velsmakende frokost. Alt var bra.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Takk, Bergljot Ree H
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

      Helt fantastisk🎉!! Oppdaget hotellet i fjor, bodde da i «Redersuiten». Alt ga mersmak, så i år ble det 4 netter i «Ceres-suiten». Jeg er målløs og imponert, kvalitet, hygge og en utrolig service! En herlig følelse av å komme hjem!! Til neste år blir det en tradisjon - gleder meg allerede!!!
      Til og med toalettpapiret bærer preg av «hvite seil»👍🏼😃!!

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, bergen86
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

      Bodde i Kapteinsuiten i Buvika, og bedre overnatting og opplevelse skal man lete lenge etter! En ting er at Risør i seg selv er utrolig sjarmerende, dette hotellet har virkelig skjønt å spille videre på begrepet «Sørlandsidyll» og tilført det hele en solid dose avslapping, hygge og ro.

      Suiten var noe av det reneste og mest innbydende vi har sett, gode møbler, god seng og alt man trenger for et hyggelig opphold. Hagen er også et kapittel for seg, satt ute og hadde det hyggelig til langt på kveld. Sentralt er det også, et lite femminutt på sykkel så er man ved restauranter og butikker. Sykkel står det klart ved suiten til fri benyttelse, superkjekt!

      Frokosten bestilte vi levert på døra - også den holdt topp standard og veldig hyggelig å spise den i ro og fred i egen suite. Kaffe laget vi på kjøkkenet, og kunne bruke så lang tid vi ville på frokosten. Nydelig!

      Vi skulle veldig gjerne vært her i flere dager, så hut kommer vi garantert igjen. Tusen takk for oss!

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      1  Takk, tantes0fie
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      David Arnesen, Daglig leder på Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

      Tusen takk! Det var hyggelig å høre at dere trivdes i Kapteinssuiten.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser