Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 336
Agoda.comUSD 336
FindHotel
Etrip
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
99
21
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
21
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 123 anmeldelser
Anmeldt 21. juni 2021

Hyggelig vertskap, men det er fryktelig dårlig renhold rommen/suiter er ikke bra er må skurefiller til

Hele hotellet framsto som dårlige rengjøringrutiner.

Fin beliggenhet det er det eneste

Her måder vaskes mye bedre etter at kunder er reist.

Dato for oppholdet: juni 2021
1  Takk, heineh2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2021

Hei! Takk for din tilbakemelding, vi er meget nøye når det gjelder rengjørings rutiner, og det er selvsagt skuffende å få en slike tilbakemelding. Jeg kan ikke se at det er kommet noe tilbakemelding om dette under oppholdet, og vanligvis ønsker vi å løse problemer med en gang de oppstår. Vennligst ta kontakt med oss med din bookingreferanse/dato og finner vi uk av hva som skjedde.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2021

Vi ankom Risør og fikk en hyggelig og varm velkomst av David. Vi fikk nøkler og en god beskrivelse av hvordan vi skulle komme oss til vår suite. Det var Reder suiten vi hadde. Et utrolig vakker rom, detaljene var tatt meget godt vare på. Vi hadde bestilt middag på rommet så det var dekket nydelig på. Presis kl. 19:30 kom et nydelig fat med reker, blåskjell, kongekrabbe, krabbe og sjøkreps. Vi var 4 stykker og det var rikelig å spise for oss. Det var deilig brød og majones etc. som tilbehør. Neste morgen fikk vi en nydelig frokost i restauranten. Det manglet det ikke på noe, tvert imot vi gikk stappmette ut i Risør etter frokost. Utrolig hyggelige ansatte og kjempegod service. Dit skal vi tilbake!!

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Hei Victor! Tusen takk for en så hyggelig anmeldelse - så flott at dere vil tilbake hit!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2021

Det lille hotel kan anbefales til alle som ønsker perfekte omgivelser for et besøk til Risør! Naturopplevelser i Urheia, gode middager i byen eller i suiten, og lange morgener med nydelig frokost levert i kurv på døra. Suitene hos Det lille hotel byr på innsikt i lokal og nasjonal historie. Styrmannssuiten i Buvika er en lun, koselig og romantisk plass å ha som utgangspunkt for kjæresteturen. Verdt å nevne er også at Det lille hotel serverer verdens beste kanelsnurrer som i seg selv er verdt et opphold!

Dato for oppholdet: mars 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, victoriaogerlend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Det var hyggelig å høre, og at dere likte kanelsnurrene!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2021 via mobile enheter

Vi hadde et supert opphold på Los suiten på Det lille hotell i Risør. En koselig leilighet i et historisk bygg. Her ble vi vartet opp med den beste frokosten vi hadde spist på lenge. Levert på døren av selveste hotell eieren. Som også hadde tid til å fortelle litt om hvordan stedet ble til. Det lille hotell leverte over forventning og får topp score fra oss. Kan absolutt anbefales ✨

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Stig-OG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2021

Det lille hotell med det lille ekstra. Vi bodde i Buvika med havutsikt, stille og rolig og koselig i kapteinsuiten. Her slappet vi godt av og fikk kjempegod frokost på døra. En stor takk til David for god og personlig service!

Dato for oppholdet: desember 2020
1  Takk, cathrine k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
David Arnesen, General Manager på Sjømanns Suitene Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Bare hyggelig!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser