John A
Sandnes, Norge
Anmeldelse av Det Lille Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. okt. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2022
Romtips: Bestill i god tid...
David Arnesen, General ManagerDet Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. okt. 2022
Hei og tusen takk for anmeldelsen, hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold i Risør. Velkommen tilbake når som helst!
Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
5.4 km fra Det Lille Hotel
        57.9 km fra Det Lille Hotel
        72.9 km fra Det Lille Hotel
        Se flere hoteller i Risør
        Anmeldt 13. september 2022

Her var det suiter med god plass- var tre familier suiter på hovedbygningen i Storgata 5- Den ene delen har tilgang til svømmebasseng og badstue- de to andre suitene hadde balkong, og hyggelig preg. Koselige betjening. Veldig bra møblert med gode stoler, sofaer og senger

Dato for oppholdet: september 2022
        Takk, Batforever
        David Arnesen, General Manager på Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hyggelig å høre at dere hadde et hyggelig opphold.

Anmeldt 26. mai 2022

Samme hyggelige velkomsten som sist. David hadde tilbudt oss å prøve en ny suite denne gangen, Sist hadde vi reder suiten - nå fikk vi D/S Exellensen suiten.
        Den var helt topp og hadde fin utsikt ut over havnen. Vi gleder oss til å komme tilbake å prøve nye suiter in fremtiden. Det nye eierparet tok godt vare på oss og serverte en aldeles nydelig frokost til oss før avreise

Dato for oppholdet: mai 2022
        Takk, Victor R
        David Arnesen, General Manager på Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

Hei Victor og tusen takk for enda et besøk og for en så hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Vi var tre par som leide hver vår suite i Strandgata. Herlig å ha romslig plass i sjarmerende omgivelser. Hyggelige uteplasser, god komfort og god mat. Vi bestilte skalldyrmiddag og romantisk pakke. Deilig frokost levert på døra. Fornøyde med alt og gleder oss til å komme tilbake en dag.

Dato for oppholdet: mai 2022
        Takk, 731hegeb

Tusen takk for besøket, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 27. april 2022

Dette et andre gang på 2 år at vi feirer jubileer i Redersuiten . Vi var der første gang for snart 2 år siden og trivdes veldig godt. Sist helg hadde vi enda et (3) jubileum å feire og dro dit igjen. Også denne gangen var servicen helt på topp og vi ble på ingen måte skuffet. Også denne gangen fikk vi servert skalldyr i suiten . De dekket nydelig opp og serverte et overdådig kjempegodt måltid. Frokosten inntok vi i restauranten ved resepsjonen bare et par hundre meter unna. Utmerket middag med hjemmebakt brød - og massevis av førsteklasses pålegg og tilbehør .
        Dette er stedet i Risør !!! Anbefales på det sterkeste

Romtips: Se hjemmesiden - forskjellige stilarter på suitene
        Dato for oppholdet: april 2022
        Takk, Svein A
        David Arnesen, General Manager på Det Lille Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2022

Hei Svein! Takk for enda et besøk og for hyggelig tilbakemelding. Flott å høre at dere trives så godt i Risør - og at dere vil feire et så stort jubileum hos oss!

Anmeldt 24. april 2022

Et fantastisk opphold på Det Lille Hotel med 15 venner! Hotelsjef David og 'Crew' leverer det lille ekstra og gjorde helgen til en spesiell opplevelse i unike omgivelser! Vi hadde 7 forskjellige suiter i Kragsgt hver med sine nydelige detaljer og særpreg. David ordnet med Sightseeing med den lokale 'Vekter' som tok oss med på en Historisk reise gjennom vakre Risør! SkalldyrAften ble servert i stor Suite med nydelige råvarer! Vi reiser hjem med gode minner! 'We Will Be Back'

Dato for oppholdet: april 2022
        Takk, 832bj_rnh

Tusen takk for besøket og for en så hyggelig tilbakemelding! Vi setter veldig pris på det.

Velkommen tilbake til oss når som helst!