Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”

Promenaden bar og brasserie
Vurdert som nr. 11 av 23 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020

Vi måtte vente ganske lenge på maten og når den kom var det feil type pasta til barnet og potetene til én kjøttmiddag manglet. Når Pasta Carbonara kom, manglet det eggeplomme, noe de eksplisitt etterspurte om vi ville ha. Kjøttet var gjennomstekt istedenfor medium og de "ovnsstekte" grønnsakene var smakløs kokt blomkål og gresskar(?) som ble litt svidd under grillen. Vi fikk ikke noe avslag eller en grattis kaffe e.l.og personalet gå ikke inntrykk at de beklaget. Middagen vi gledet oss til ble en ganske skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Expedition788594
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 53 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Jeg bestilte biff med stekte grønnsaker, rødvinssaus og urtebakte poteter. Vi fikk maten etter ca 45min ventetid. Sausen og potetene var gode, men de stekte grønnsakene bestod av smakløse og halvrå gresskar og reddiker. Kjøttet var ihjelstekt (biffkjøttet var grått tvers igjennom) og seigt. Jeg valgte derfor å klage på kjøttet. Servitøren var imøtekommende og skulle ordne ny rett. Jeg ventet 15-20min på en ny rett. Da jeg omsider fikk den nye retten hadde jeg fått svinekjøtt og ikke oksekjøtt og ingen grønnsaker til...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hannebeateh2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi ventet i over 50 minutter på det som skulle vise seg å være veldig dårlig mat. Jeg ble veldig overrasket når jeg fikk servert kyllingsuppen min, som så ut som buljongvann med fem klumper med kyllingbiter av brusk og fett. Ikke en eneste grønnsak var det i suppen, og den smakte ikke annet enn kyllingbuljong, jeg ble rimelig skuffet etter så lang ventetid. Suppen ble stående så og si urørt, fordi den rett og slett smakte vondt, og jeg spiste loffbitene til lunsj. Kjæresten min fikk tidenes dårligste burger, han bestilte «jalapeño-burgeren» det het den fordi de hadde slengt på noen biter jalapeño. Alt var slengt sammen, og han sa kjøttet smakte som en kjip karbonade. Servitøren kunne nok ikke brydd seg mindre om maten min som ikke ble spist opp, etter som at det kom tydelig frem at han var lei av jobben sin. Anbefales ikke til noen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, janneceline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Industri fries.... industri kjøtt, industri buns. industri løkringer...... null tilbehør ..... Det å lage en god burger er det mest elementære i denne bransjen..... men når du ikke en gang gidder å toaste buns’a, så blir jeg skuffa. Gatekjøkken burger og vonde fries - de får du bedre på Mc..... enkelt å greit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Odd B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Kyllingsuppen var ikke bra. Styr unna!!
Dette var buljong og vann sammen med høns som var kappet opp i store biter med brusk og skinn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, wilfredwessel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Promenaden bar og brasserie, så også på

 

Har du vært i Promenaden bar og brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din