Vi var en familie på 6 voksne som ønsket et godt måltid etter soling og bading i skjærgården. Valget falt på dette stedet. Våre forhåpninger var positive, men ettersom tiden gikk ble dette mer og mer negativt. 1 time og 25 minutter å vente på maten er i overkant av hva man kan forvente. Maten kom og var helt ordinær, med unntak av at 2 av våre medlemmer ikke fikk mat, da kelneren hadde glemt 2 spearribbs. Her ble ventetiden 20 minutter ekstra. Når disse fikk maten var vi ferdige med våre retter. Det ble fort konstatert at våre 2 som ikke fikk mat, ble servert kald spearribbs, hvor størknet fett (tydelig frossen mat som ikke var varmebehandlet) ikke var fjernet eller skulle blitt borte ved varmebehandling. De hadde i alle fall ikke vært nær en grill. DÅRLIG behandling, og svært lite tiltalende. Vi klaget nok en gang og etter 15 nye minutter kom en liten tallerken med nye spearribbs på bordet. Svært lite mat (2 ben med kjøtt på). Våre klager ble tatt til følge, med at vi ikke betalte noe for disse to siste tallerkner med mat. Men - opplevelsen ved å bruke 1500 kr på så dårlig og smakløs mat, og spesielt når menyen tilsa at her var det spesiallaget og smaksbehandlet mat. Dette kan ikke være tilfelle. Styr unna! Her må noen virkelig skjerpe seg. Har vært å spist mye rundt i Verden, men dette var dårlig! Velger et annet sted å spise neste gang.