Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hmmm! Ikke helt bra!”

Promenaden bar og brasserie
Vurdert som nr. 11 av 22 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Okey fiskesuppe og kylling. Veldig god service og hyggelig betjening, men lavt kunnskapsnivå.
Svært dårlig kaffe og dessert.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjell K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 53 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

Familie på 5 bestilte ulike retter. Veldig skuffende. Lite mat og lite smak. Følte det ble en dyr middag uten å bli mett. Beliggenhet på resturant var fin og hyggelig servitør som slo av litt på pris da vi sa i fra.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bubblan1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi kom på en fredag kl 18 som har ekstremt god besøkstid. Vi fikk beskjed om venting, og fikk bord på Peterhead som ligger vegg i vegg. Ca 1 times ventetid, som i syntes var verdt det.
Etter ca 40 min, så fikk vi lov p bli sittende der vi var og fikk maten dit. Helt topp for oss. Vi bestilte Pata Negra, som er noe av det beste innen svinekjøtt ( etter min mening) Og den skuffet ikke. Perfekt stekt og godt tilbehør. Anbefaler mange retter ( New York Strip Steak, pasta med skalldyr, lasagne blant annet, men Pata Negra er best). Veldig koselig sted utover kvelden også!! Mye liv etter at kjøkkenet er stengt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lothiriel77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Besøkte Prommen sammen med besøkende venner. Bestilte tre forskjellige hamburgere og pasta. Har spist hjemmelaget fisk and chips her i vår, så forventningene var store. Da var maten fantastisk og servicen god. Nå ble vi glemt, hamburgerne var alt annet enn saftige,harde i konsistensen og på ingen måte et hamburgermåltid som du ønsker venner skal oppleve i Risør. I tillegg følte vi osd dom gjester glemt, ingen fulgte opp med påfyll av vann til vinen, desserten måtte vi vente i tre kvarter på desserten. Dessverre, dette var mye penger ut, forventninger ikke innfridd. Hjalp ikke å etterspørre desserten heller, fikk bare bekreftet at den ikke var underveis! Skuffende mat og service!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Curious701410
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kort oppsummert; servitør som er opptatt av å gi sine gjester en god opplevelse, og et kjøkken som leverer. Fasit = en veldig hyggelig kveld

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hilde M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Promenaden bar og brasserie, så også på

 

Har du vært i Promenaden bar og brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din