Jeg besøkte Promenaden nylig, og selv om det var noen positive aspekter, var det også flere skuffelser som påvirket helhetsopplevelsen.
Atmosfære og plassering
Restaurantens atmosfære var hyggelig, men det var en del støy fra kjøkkenet som kunne ha vært mindre forstyrrende. Dessverre ble vi plassert rett ved døren, til tross for at vi var de første gjestene den dagen. Det var en del trekk, og det ble etter hvert ganske kaldt. Jeg skulle ønske vi hadde blitt plassert litt lengre inn i restauranten.
Service
Servicen var vennlig, men det var noen små mangler. Vi ble ikke spurt om vi ønsket påfyll av drikke, og servitøren kom først bort 5 minutter etter at maten var servert for å sjekke om alt smakte som det skulle. Leveringstiden for maten var imidlertid innenfor det forventede.
Matkvalitet
Vi bestilte alle Entrecôteburger. Burgeren var saftig og fin men smakte dessverre nesten ingenting. Den manglet krydder og hadde en tam smak. Jeg hadde forventet mer. Prisen for burgeren var akseptabel, men vi betalte ekstra for pommes frites (30 kr).
Generelt inntrykk
Hvis kjøttet i burgeren hadde hatt mer smak, tror jeg både prisen og matopplevelsen ville vært bedre. Personalet var vennlig, og vi ble mette. Det mest skuffende var definitivt smaken på burgeren. Dessuten burde vi ha blitt tilbudt mer å drikke etter at maten var servert.
Samlet sett er Promenaden et sted med hyggelige lokaler og en god atmosfære, men det er noen områder som bør forbedres for å gi gjestene en bedre opplevelse.
Det bør nevnes at de på bordet ved av oss bestilte alle Entrecôte og de virker veldig fornøyd med den.