Et must i Risør, i hvertfall en gang

En av de tingene du bare må gjøre om du er i Risør. Vel verdt turen opp. Veldig fin tur opp, og god... les mer

Anmeldt 2. august 2023
Gaute B
Oslo, Norge
En søndag i Risør med sol og snø

Vi var en vennegjeng på fem studenter som tok turen fra Kristiansand tidlig en søndags morgen. Å gå... les mer

Anmeldt 21. februar 2022
Martin B
Lindesnes, Norge

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt.
Nydelig by, anbefales på det varmeste.
Hvite trehus, vakker natur, spennende å se alle båtene , fra fjern og nær.
Koselig bakeri( Stavelin), og fine gater.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Heidi H
Anmeldt 5. juni 2020

På en knaus godt over byen og med utsikt til lyene utafor og langt til havs. Med kikkert os ship-tracking kan man følge med trafikken til sjøs, og med øynene livet i byen, og se om det er ledige bord på en av restaurantene på den andre siden av havna.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, 272gunnarh
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi har hytte i Risør, og er hvert år innom Risørflekken. Vi besøker stedet samtidig som vi rusler på tur oppi Urheia som er området bak flekken. Flotte turmuligheter. I år var også mange av stolpene for stolpejakten like i nærheten.

Risørflekken anbefales for flott utsikt. Fine benker du kan sitte på.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, HegeNilsen
Anmeldt 5. juni 2019

Interresant historie om Risørflekken og dens betydning for skipsfarten i gamle dager.
Å sitte her og se ned på livet i havneområdet var veldig avslappende.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, KjellL259
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Risørflekken ligger ovenfor havna i Risør og man kan gå både fra sentrum eller kjøre til toppen om man vil. Risørflekken er et gammelt sjømerke som båtene navigerte etter og derfor er fjellet malt hvitt. Fra Risørflekken kan man sitte på en benk og nyte utsikten over Risør.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Erlend1973