Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
En søndag i Risør med sol og snø

Vi var en vennegjeng på fem studenter som tok turen fra Kristiansand tidlig en søndags morgen. Å gå... les mer

Anmeldt 21. februar 2022
Martin B
,
Lindesnes, Norge
Fantastisk utsyn ut over havet

Et hvitkalket fjell, et seilmerke som er synlig langt ut over havet. Ta en tur opp til Urheia og... les mer

Anmeldt 13. oktober 2021
408kjellr
via mobile enheter
Les alle 12 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
7
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 12 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2020

En temmelig bratt, svingete og smal vei med sjarmerende bebyggelse og hager opp til toppen av den hvite flekken. Der åpenbarer seg et fantastisk utsyn til havet, skjærgården og byen - både den historiske delen og ny utbygging på Holmen. Spennende. Hadde dessverre ikke tid til å gå på rusletur videre opp i heia.

Dato for opplevelse: oktober 2020
2  Takk, dagnyg2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt.
Nydelig by, anbefales på det varmeste.
Hvite trehus, vakker natur, spennende å se alle båtene , fra fjern og nær.
Koselig bakeri( Stavelin), og fine gater.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2020

På en knaus godt over byen og med utsikt til lyene utafor og langt til havs. Med kikkert os ship-tracking kan man følge med trafikken til sjøs, og med øynene livet i byen, og se om det er ledige bord på en av restaurantene på den andre siden av havna.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi har hytte i Risør, og er hvert år innom Risørflekken. Vi besøker stedet samtidig som vi rusler på tur oppi Urheia som er området bak flekken. Flotte turmuligheter. I år var også mange av stolpene for stolpejakten like i nærheten.

Risørflekken anbefales for flott utsikt. Fine benker du kan sitte på.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2019

Interresant historie om Risørflekken og dens betydning for skipsfarten i gamle dager.
Å sitte her og se ned på livet i havneområdet var veldig avslappende.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, KjellL259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser