Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerperfeksjon!”
Anmeldelse av Bakgården

Bakgården
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Risør
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Vi har vært i Bakgården mange ganger denne sommeren. Bakgården er rustikk, intim, koselig, - Risør-sommer på sitt aller beste. Maten er bare fantastisk - og vi har vært gjennom hele menyen i sommer, og kan anbefale alt på det varmeste. Maten er laget med omhu - gode, ferske råvarer, helt perfekt tilberedt. Prøv rekene, blåskjellene, skagensalaten, ørreten, fiskesuppen eller burgenen. Alt er helt nydelig og vel verdt pengene. Servicen er på nivå med maten. Vi kommer igjen og igjen. Og igjen. :)

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HeleneAksoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 45 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Meget koselig bakgård av en restaurant, med utrolig hyggelig, serviceinnstilt servitører og kokk, og ikke minst NYDELIG mat!
Vi bestilte begge burger og ble ikke skuffet!! Fantastisk godt sammensatt måltid med gode råvarer av hjemmelaget sort. Anbefales på det varmeste!
Hører gode ord fra fastboende om dette spisestedet :)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, herrogfrugourmet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Uhøytidelig sted med utsøkt mat. Vi spiste fiskesuppe og lange. Begge deler var veldig godt. Ferske gode råvarer.
Personlig spiste jeg lange, og den var aldeles nydelig. Kokken kom til bordet og «grillet» smøret.
Vi hadde alle brownie m/hjemmelaget vaniljeis. Anbefales. Mmm!
Vi hadde heldigvis bestilt bord, stedet var helt fullbooket.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SisselE_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

God mat og god service med med lune smil i hyggelig bakgård hos den Glade Danske.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MaggyVI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

For en fantastisk bortgjemt oase! Og bedre service skal man lete lenge etter!! Jeg hadde en nydelig fiskesuppe! Den hadde gode rå varer som smakte helt fantastisk!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården, så også på

 

Har du vært i Bakgården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din