Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk opplevelse..”
Anmeldelse av Bakgården

Bakgården
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Risør
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020

Koselig sted med en fantastisk atmosfære.Mat og drikke smakte herlig.Super service fra servitører og kokk.Skal helt klart tilbake hit

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Christalife
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 45 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Vi besøkte stedet to ganger. Første gang hadde vi grei betjening, andre gang var betjeningen meget arrogant og svarte surt på våre henvendelser om å få dele regningen i familie en og familie to.
Fiskesuppa var ganske tynn uten den gode, kraftige smaken en slik suppe kan ha.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bergljot Ree H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted, hyggelig betjening, uformelt og hyggelig, anbefaler lange med flambering. Kan gå dit selv om det regner, store markiser.

Dato for besøk: august 2020
Takk, DagRH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi kommer stadig tilbake til Bakgården. Flinke og hyggelige ansatte, helt ypperlig sjømat, intim atmosfære En favoritt i Risør!!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 154j_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi har vært i Bakgården mange ganger denne sommeren. Bakgården er rustikk, intim, koselig, - Risør-sommer på sitt aller beste. Maten er bare fantastisk - og vi har vært gjennom hele menyen i sommer, og kan anbefale alt på det varmeste. Maten er laget med omhu - gode, ferske råvarer, helt perfekt tilberedt. Prøv rekene, blåskjellene, skagensalaten, ørreten, fiskesuppen eller burgenen. Alt er helt nydelig og vel verdt pengene. Servicen er på nivå med maten. Vi kommer igjen og igjen. Og igjen. :)

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HeleneAksoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården, så også på

 

Har du vært i Bakgården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din