Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig aften med fantastisk mat”
Anmeldelse av Bakgården

Bakgården
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

For en opplevelse. Så utrolig hyggelig og service innstilt betjening og utrolig god mat. Like hyggelig i år som i fjor. Dette er Risørs desidert beste restaurant. Verdens beste blåskjell. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 547kajal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 49 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Svært imøtekommende servitør, som var oppservang og hyggelig.
Vi spiste løyrom og skagenrøre til forrett å det var utsøkt! Til hovedrett var det dampet blåskjell. Å spise noen så silkemyke blåskjell dampet i ramsløks smør... Trenger ikke si mere! Stor tallerken så du går ikke sulten fra bordet!
Annbefale å reservere bord på fårrhånd da dette er en liten og intim restaurant med stor sjarm.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Lillepia89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

God mat og fantastisk service. Hyggelig meny og hyggelige priser. Topp stemning! Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 788nilsl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Maten var toppers, servicen var strålende og maten kom med så å si med en gang. Lunsjen vi spiste var bedre enn noen andre steder.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jacobbjelland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 2 par som hadde middag i Bakgården lørdag 3/7. Et idyllisk sted. Super service av Maylin og nydelig mat. Vi spiste lange til hovdrett. Kan anbefales. Kommer helt klart tilbake neste gang vi er i Risør! Terningkast 6

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 318olavb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bakgården, så også på

 

Har du vært i Bakgården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.