Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bakgårdskos”
Anmeldelse av Bakgården

Bakgården
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Nydelig entrecote, god atmosfære og hyggelige servitører. Ei oppleving i særklasse. Kokken serverte sjølv og hadde en fin kommunikasjon med gjestene.

Dato for besøk: august 2021
Takk, arvelarve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 49 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Vi elsker Bakgården! Maten er helt nydelig, servicen er alltid på topp og den lille bakgården er litt magisk. Jeg har vært her med familie og venner gjennom flere år, og det er en grunn til at vi kommer igjen og igjen. Maten er lekkert tilberedt og smaker nydelig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, HeleneAksoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Et fantastisk koselig rom som representerer det beste av Sørlandet. Vinen er av beste klasse. Maten er meget god , men får ikke topp karakter. Vi spiste carpatio, entrecôte, osteplate og lange. Fisken var best. Vi anbefaler absolutt et besøk.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 592magnusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, rask servering og hyggelig betjening. Koselig beliggenhet mellom gamle trehus i en bakgård, slik navnet tilsier.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Inspire03594497361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

For en opplevelse. Så utrolig hyggelig og service innstilt betjening og utrolig god mat. Like hyggelig i år som i fjor. Dette er Risørs desidert beste restaurant. Verdens beste blåskjell. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 547kajal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bakgården, så også på

 

Har du vært i Bakgården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.