Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
ggilje
2,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
3.4 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
View of the Hotel from the Ocean
kr 2 395
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
  • Agoda.com
    kr 2 395
  • Vio.com
5.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
Gratis Wi-Fi
Day
    4.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      4.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      kr 1 290
      Fullt refunderbart
      • Priceline
      • Agoda.com
        kr 1 290
      15.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
        kr 2 173
      • Hotels.com
        kr 2 179
      • Priceline
      22.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Svømmebasseng
      kr 1 699
      kr 1 563
      Fullt refunderbart
      • Priceline
      • Agoda.com
        kr 1 699
      • Vio.com
      24.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      kr 2 602
      Fullt refunderbart
      Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        kr 2 602
      • Agoda.com
      24.5 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Restaurant
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        kr 1 800
      • eDreams
      15.5 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Se flere hoteller i Risør
      Anmeldelser (158)
      Filtrer anmeldelser
      158 resultater
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      15
      6
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      15
      6
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      4550 av 158 anmeldelser
      Anmeldt 23. juli 2020

      Campingplassen ligger i flotte omgivelser. Generelt et bra tilbud. Fine turmuligheter i skogen rett på andre siden, ålreit badestrand og basseng. Hytta vi leide lå ekstra usjenert til, perfekt for vår lille familie å bli stua bort innerst i en ensom blindvei. Det som trekker ned er hva man får prisen tatt i betraktning, hyttene er ganske stivt prisa. I vårt tilfelle lå det igjen søppel rundt hytta, nedenfor og rundt plattingen. Slapt arbeid med kantklipperen ved inngangen, så ikke veldig pent ut med de høye gresskantene og ugresset. Kjøkkenvifte fungerte ikke. Hørte mye tramping på taket på kveldstid, angivelig mus e.l. i et betydelig antall. Mye bra service blant den unge staben, men også en del som ikke var så bra.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, eirikhorn
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 21. juli 2020

      Sørlandet familiecamp gjør seg selv en bjørnetjeneste med å ikke ha varmt nok basseng. Ikke en av familiene vi har snakket med vil komme tilbake for å bade i et kaldt basseng.

      Forstår ikke eierens valg - strømmen til oppvarming er tilnærmet gratis - og med Coronasituasjonen har de århundrets mulighet til å manifestere seg som et fantstisk alternativ for barnefamilier. Så ødelegger de det med altfor kaldt basseng.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      1  Takk, Christian Gerha... T
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 18. juli 2020

      Anlegget ligger ved en trafikkert vei uten god sikring. Burde hatt 30 km/time begrensing på veien, samt godt oppmerkede fotgjenger overganger. I tillegg bør dere skjerme campingplassen med et gjerde slik at små barn ikke kunne komme ut i veien ved å krype under motorvernet eller klatre over det. Hoppeputen på motsatt side av veien er en magnet for små barn. Stoppet noen små ved flere anledninger som var på vei over motorvernet.
      Litt skuffet over dusjanlegget. Dere har fortsatt de dusjene som ble brukt på 70-tallet. 20 kroner for en 4-minutters dusj er svakt, burde ha 5 minutter til denne prisen. Svakt renhold, særlig nå under Korona epedemien.
      Svakt internett, bodde 50 meter fra resepsjonen.
      Strømanlegget er underdimensjonert. Mistet strømmen hver kveld når det var kjølig vær.
      Vi hadde store forventninger da vi valgte dere. Vi fikk litt nedtur og jeg tror ikke vi kommer tilbake til denne campingplassen.
      Mvh
      Olav Skintveit

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      1  Takk, olavskin
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 14. juli 2020

      Telt i 7 dager
      Fantastisk plass. Muligens den beste campingen på sørlandet. Bading, fisking og tur muligheter uavhengig av været. Takk for god service til alle de ungdommene som jobbet på service senteret og i kiosken. Dere er fantastisk. Vi kommer tilbake ❤️

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, Vestland_78
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 14. juli 2020

      Vi bodde her en uke, og det var et fantastisk sted å feriere med barn. Stedet hadde alt vi trengte av gøye aktiviteter, fin strand og supert svømmebasseng. Det var et stort pluss at det var kafé/restaurant på stedet, også. Vi bodde på eget rom med dusj og toalett, og rommet var fint.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, Irene_S_B_N
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser