Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 145
eDreamsUSD 140
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (145)
Filtrer anmeldelser
145 resultater
Vurdering fra reisende
40
48
41
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
48
41
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 145 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

Vi hadde ikke nett inne i leiligheten, og betjeningen viste ingen interesse i å se på det. Vi forble uten nett under oppholdet. Kaféen: Spritdisspenserene var tomme, bordet var møkkete og møkkete vinduskarmer. Rotete betjening. Bra badebasseng.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Monica1976123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Bestillte 3 netter i bobil hos dere pga basseng. Barna (og voksne) kosa seg mye i bassenget, men kanskje noen grader for kaldt? Flott butikk med bra utvalg, flott kjøkken, bra at det er asfalt, gøy liten lekeplass for de minste, flott strand, båtutleie ++, 20 min fra Risør, hyggelig personale.

Forbedringpotensiale:

Oppgradere sanitæranlegg
Hoppepute på rett side av veien
Minigolfen er utslitt

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 771siljet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Barna må krysse vei for å komme seg til hoppepute og ballbinge.
Dårlig drenering I grunnen førte til innsjø av gjørme i teltet.
Godt utvalg i kiosken, med ferskt bakverk hver morgen.
Fin bassengplass for di minste

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kentkrist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vårt tredje besøk til denne campingen med campingvogn. Vi trives her og kommer igjen. Campingen ligger landlig til og et stykke unna butikk. Litt smale veier inn mot campingen men det går om en tar det med ro og har god samhandling med andre trafikanter. Spesielt ved innsjekk er det trangt. Stedet tilbyr Ok restaurant og har servering. Fint bassengområde (som en betaler ekstra for). Flotte bademuligheter på sandstranda også. Turmuligheter rundt campingen for de som ønsker det. Må betale ekstra om du har med hund (!?). Ikke helt fornøyd med renholdet på sanitæranleggene dette året og det manglet papir flere ganger. Er vanskelig med renhold da det er mange av de besøkende som tydeligvis ikke evner å rydde opp etter seg, men tenker at det burde settes inn litt mer ressurser på dette i fremtiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Bente S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Plassen har en fin beliggenhet, men den trenger absolutt en oppgradering.
Vi hadde leid leilighet i 5 netter, men valgte å reise en natt tidligere på grunn av flere ting.
Leiligheten lå rett over resepsjonen og rett ved siden av lå avfallsleveringen for hele plassen, inkl en søppelkomprimator og glasslevering. Her burde det vært en åpningstid, slik at den ikke kunne bli brukt på alle tider av døgnet- for det ble den!
Leiligheten var sliten og hadde trengt en god oppgradering- bl.a av et gulv som knirket uansett hvor man beveget seg og et bad som var skikkelig slitt og gammelt. Tv som ikke virket og en ung bemannning som til tider virket som de skulle ønske de var et helt annet sted enn på jobb.
Resturantene var skuffende og minigolfbanen var meget godt brukt.
Totalt sett var det en skuffende opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ggilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser