Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Stine H
1,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
3.4 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
View of the Hotel from the Ocean
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
5.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
Gratis Wi-Fi
Day
    4.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      4.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      • Expedia.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 894
      • Hotels.com
      15.5 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      kr 1 250
      Fullt refunderbart
      • Vio.com
      • Agoda.com
        kr 1 250
      • eDreams
        kr 1 250
      21.0 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      45.7 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Sperrud Gård
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      80.0 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Expedia.com
      • Hotels.com
      • Priceline
      22.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Svømmebasseng
      Se flere hoteller i Risør
      Anmeldelser (158)
      Filtrer anmeldelser
      158 resultater
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      15
      6
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      15
      6
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      3742 av 158 anmeldelser
      Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

      Ved bestilling hadde vi booket alt som var mulig: båt i 1 uke, håndklær, sengetøy og utvask. Hadde også betalt ekstra for å kunne ha med hund. Ved ankomst kl.15.00 var ikke hytten klar, innsjekk er fra kl.15.00. Tiden gikk og vi måtte bare vente, med kjølevarer i bilen. Etter noen timer fikk vi nøkkelen til hytta. Nå er dette vår første norgesferie på lenge, men hytta fikk tankene mine over på leirskole / militæret. Dette skulle være en + hytte og det beste alternativet med 2 soverom. Når kvelden kom viste det seg at vi ikke hadde fått sengetøy og håndklær, dette måtte hentes i resepsjonen og legges på selv.

      Det er et hyggelig område, langt fra alt annet. Samtidig er det mange unge sesongansatte som virker totalt fraværende. Kafeen på området ser ut til å være driftet av et annet selskap, her var det nesten litt sånn "Hotell i Særklasse" følelse. Særdeles uprofesjonelt.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      1  Takk, Salikatt
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 4. august 2020

      Pluss:
      -Fin campingplass.
      -Rene fine sanitæranlegg.
      -Kjempe fin wc og dusj for de minste.
      - Fint bassengområde.

      Minus:
      -Dyrt å dusje, 20kr for 4 minutter i vann som skiftet mellom varmt og kaldt hele tiden.
      -Vi hadde campingplass ved en traffikert veg, forteltet ristet når bilene kjørte forbi.
      -Minigolfbanen er under all kritikk. DÅRLIG!!!!!
      -Campingen er stengt med en låst bom mellom 22-08. For å komme ut i dette tidsrommet må man benytte en nøkkel som skal ligge i ett nøkkelskap. Denne nøkkelen var borte. Det betyr at om det hadde skjedd noe så måtte vi ha brutt opp eller kjørt ned bommen.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, julv974
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 4. august 2020

      Anlagt på plass som ikke egner seg for telt, og det var vanskelig å få pluggene ned i bakken, da det var nesten bare stein. Kom hjem med mange ødelagte teltplugger! Ellers mistet vi sola ca kl 15, da det er mange trær på nabotomten som skygger for plassene nederst mot vannet.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, Merbu2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 2. august 2020

      Vi hadde ikke nett inne i leiligheten, og betjeningen viste ingen interesse i å se på det. Vi forble uten nett under oppholdet. Kaféen: Spritdisspenserene var tomme, bordet var møkkete og møkkete vinduskarmer. Rotete betjening. Bra badebasseng.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, Monica1976123
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 1. august 2020

      Bestillte 3 netter i bobil hos dere pga basseng. Barna (og voksne) kosa seg mye i bassenget, men kanskje noen grader for kaldt? Flott butikk med bra utvalg, flott kjøkken, bra at det er asfalt, gøy liten lekeplass for de minste, flott strand, båtutleie ++, 20 min fra Risør, hyggelig personale.

      Forbedringpotensiale:

      Oppgradere sanitæranlegg
      Hoppepute på rett side av veien
      Minigolfen er utslitt

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, 771siljet
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser