Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (145)
Filtrer anmeldelser
145 resultater
Vurdering fra reisende
40
48
41
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
48
41
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 145 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020

Var her en natt med unger, i telt! Kjempeplass for både store og små!
Kjapp innsjekk, med mulighet for å booke plass på hjemmesiden.

Her er basseng kr 60 pr person, om man overnatter, og bra med solsenger.
Har du glemt noe hjemme så har di en bra butikk med det meste du trenger, det ligger en joker butikk før campingen også, med gang og sykkelsti er det en god rusletur.

Det er to servicehus med dusj/wc og vaskemuligheter, det er en stor camping, men lett å rusle mellom servicehus og boplass.

Badeplass ved sjøen og båtleie (litt for dyrt synes jeg)
Minigolf, bordtennis og liten lekeplass.
Se hjemmesiden for priser og mere info.
Virket som det var bra renhold, og antibac utplassert ved resepsjon og bassenget.

Pluss for hjertestarter synlig plassert!
Det er ca 30 minutter til Risør om man skal ut å spise eller rusle å se på hvite gamle hus. Det er en restaurant her også, Havgløtt, men vi spiste ikke her.
Tips om barn kjeder seg, dra ut til Sild (ca 5 km) å gå på svabergene og jettegrytene, ca 15 minutter å gå fra parkeringsplassen, godt merket sti, jettegrytene ligger helt ytterst mot havet.
Full score her, og vi kommer nok tilbake en gang.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde fire netter i campingvogn. Fikk en flott utsiktstomt mellom to hytter, men her var vindfullt og aldri sol. Med barn i 10- års- alderen er badeanlegget midt i blinken, det var virkelig en suksess og ga «syden- følelse». Men hvordan i alle dager kom de på å plassere hoppeputen og ballbingen på motsatt side av campingen, hvor barna må krysse en godt trafikkert vei? Videre kritikkverdig at rekken med campingtomter ut mot veien, vis a vis hoppeputen, ikke er mye bedre sikret mot trafikken. Dersom jeg hadde hatt yngre barn med her, hadde jeg ikke slappet av. Med tanke på korona- pandemi, var vår største skuffelse mangelfullt renhold på dusj/ WC. Ellers nydelig område og utsikt mot sjøen. En liten strand og mulig med båtleie. Anlegget trenger generelt sett en skikkelig oppgradering, og skjerpings på renhold. Omgivelser og basseng trekker totalt sett opp.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kims123456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Fin bobilplass med god utsikt. Veldig god hygiene på toaletter og dusjrom, rene fellesarealer og et velutstyrt og godt tilrettelagt kjøkken. Fint med båtutleie. Flott bassengområde. God service, blid og hyggelig betjening i resepsjonen.

Dato for oppholdet: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, britkarinpladsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Oppdaget dessverre små ting underveis under det kortr oppholdet. Dessverre for oss oppdaget vi blod på dynene dagen etter. Masse smuler av gamle matrester i skapene. Mye støv i vinduene. Det manglet utebord på den lille campinghytta (alle de andre hyttene hadde unntatt oss). Det fantes ikke vaskemidler tilgjengelig. Det finnes ikke lys utenfor toalettene. Så man bør gå svært forsiktig på natten så man ikke skader seg. Skulle gjerne gitt null stjerner, men en stjerne er pga det morsomme stellerommet for barn.

At hytten ikke var vasket før vi ankom er totalt uakseptabelt mtp corona. Vi fikk en beskjeden beklagelse, men ingen form for kompensasjon. Det kostet 1350kr for én natt, mer enn et firestjerners hotellrom. Da forventer man i det minste godt renhold! Anbefaler ikke dette stedet. Sjekket renholdet på toalettene da jeg ankom, en var skitten, og det ble derfor mulig å observere at de ikke rengjorde toalettene på over 16 timer. Det er pandemi, man forventer MYE mer. Dette er EKKELT.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stinemin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ved bestilling hadde vi booket alt som var mulig: båt i 1 uke, håndklær, sengetøy og utvask. Hadde også betalt ekstra for å kunne ha med hund. Ved ankomst kl.15.00 var ikke hytten klar, innsjekk er fra kl.15.00. Tiden gikk og vi måtte bare vente, med kjølevarer i bilen. Etter noen timer fikk vi nøkkelen til hytta. Nå er dette vår første norgesferie på lenge, men hytta fikk tankene mine over på leirskole / militæret. Dette skulle være en + hytte og det beste alternativet med 2 soverom. Når kvelden kom viste det seg at vi ikke hadde fått sengetøy og håndklær, dette måtte hentes i resepsjonen og legges på selv.

Det er et hyggelig område, langt fra alt annet. Samtidig er det mange unge sesongansatte som virker totalt fraværende. Kafeen på området ser ut til å være driftet av et annet selskap, her var det nesten litt sånn "Hotell i Særklasse" følelse. Særdeles uprofesjonelt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Salikatt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser