Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Stine1980oslo
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
3.4 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
View of the Hotel from the Ocean
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
5.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
Gratis Wi-Fi
Day
    4.3 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
    • ZenHotels.com
    5.4 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
    Gratis Wi-Fi
    Romservice
      4.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Bli belønnet med One Key
      • Hotels.com
      • ZenHotels.com
        kr 2 229
      • Booking.com
      22.1 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Svømmebasseng
      • Expedia.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 909
      • Hotels.com
      15.5 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      34.6 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      34.6 km fra Sørlandet Feriesenter Risør - Lyngør
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Risør
      Anmeldelser (159)
      Filtrer anmeldelser
      159 resultater
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      16
      6
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      44
      52
      41
      16
      6
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      3136 av 159 anmeldelser
      Anmeldt 18. august 2020

      Fint sted. Beliggenhet i bakker. Hyggelig resepsjonister. Rent og pent. Hytter med alt man trenger. Grei standar på hyttene. Stort og fint bad. Kommer gjerne igjen. Vi trivdes alle sammen, og vi hadde 2 fine dager her.

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med venner
      Takk, marinakA3469JC
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 17. august 2020

      Vi sov på campinghytte i en natt. Det var herlig stemning. Plassen er flott og velholdt. Stedet ligger fint til med god utsikt til vannet. De ansatte i resepsjon og butikken var svært hjelpsomme og hyggelige.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, richardbjorn
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

      Vi bestilte komfortplass og var på feriesenteret i 9 dager. Utmerket plass, gode fasiliteter. Rent og pent, gode smitteverntiltak. Havgløtt cafe var ganske trist, men gjorde ikke noe for det gode inntrykket.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, 269magnusk
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 14. august 2020

      Var her en natt med unger, i telt! Kjempeplass for både store og små!
      Kjapp innsjekk, med mulighet for å booke plass på hjemmesiden.

      Her er basseng kr 60 pr person, om man overnatter, og bra med solsenger.
      Har du glemt noe hjemme så har di en bra butikk med det meste du trenger, det ligger en joker butikk før campingen også, med gang og sykkelsti er det en god rusletur.

      Det er to servicehus med dusj/wc og vaskemuligheter, det er en stor camping, men lett å rusle mellom servicehus og boplass.

      Badeplass ved sjøen og båtleie (litt for dyrt synes jeg)
      Minigolf, bordtennis og liten lekeplass.
      Se hjemmesiden for priser og mere info.
      Virket som det var bra renhold, og antibac utplassert ved resepsjon og bassenget.

      Pluss for hjertestarter synlig plassert!
      Det er ca 30 minutter til Risør om man skal ut å spise eller rusle å se på hvite gamle hus. Det er en restaurant her også, Havgløtt, men vi spiste ikke her.
      Tips om barn kjeder seg, dra ut til Sild (ca 5 km) å gå på svabergene og jettegrytene, ca 15 minutter å gå fra parkeringsplassen, godt merket sti, jettegrytene ligger helt ytterst mot havet.
      Full score her, og vi kommer nok tilbake en gang.

      Dato for oppholdet: august 2020
        • Verdi
        • Sovekvalitet
        • Service
      1  Takk, Supedad_from_Norway
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

      Vi bodde fire netter i campingvogn. Fikk en flott utsiktstomt mellom to hytter, men her var vindfullt og aldri sol. Med barn i 10- års- alderen er badeanlegget midt i blinken, det var virkelig en suksess og ga «syden- følelse». Men hvordan i alle dager kom de på å plassere hoppeputen og ballbingen på motsatt side av campingen, hvor barna må krysse en godt trafikkert vei? Videre kritikkverdig at rekken med campingtomter ut mot veien, vis a vis hoppeputen, ikke er mye bedre sikret mot trafikken. Dersom jeg hadde hatt yngre barn med her, hadde jeg ikke slappet av. Med tanke på korona- pandemi, var vår største skuffelse mangelfullt renhold på dusj/ WC. Ellers nydelig område og utsikt mot sjøen. En liten strand og mulig med båtleie. Anlegget trenger generelt sett en skikkelig oppgradering, og skjerpings på renhold. Omgivelser og basseng trekker totalt sett opp.

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, kims123456
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser