Vio.com
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
2025 av 150 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Vi besøkte stedet med ett par venner. Leide hytte nr 26. Utsikt fra hytta samt brygga var imponerende. Vi har ikke besøkt kaffe da det var stengt i dag( lørdag), bassenget var stengt. Det var lite utstyrt kjøkken ( manglet te kopper, store serverings skjeer, stekepanner var i elendig forfatning, uskarpe kniver...Ellers hadde vi det veldig bra da terrassen var ganske stor og vi hadde sol der både på morgenen og på ettermiddagen. Vi arrangerte utflukt til Lyngør som består av 4 små øyer, ca 7 min med turist båt fra fastlandet. Nydelig sted med, tok mange fine bilder fra stedet. Vedlagt.

Dato for oppholdet: september 2020
2  Takk, Joannaoslo
Anmeldt 19. august 2020

Fine fasiliteter, vakkert sted, rolig og meget familievennlig. Leiligheten var ren og rom var romslige. Fin uteområdet. Deilig med oppvarmet basseng. Vi har badet hver eneste dag. Kun 15 min kjøretur fra Risør sentrum.

Takk, Regina A
Anmeldt 19. august 2020

Familiens først tur på campinghytte og det var over all forventning. Hytte med utsikt over fjorden og alt man trenger av utstyr (bortsett fra wifi). Fin campingplass med masse gøy å finne på. Likte spesielt godt bassenget og hoppeputen.

Takk, Stine1980oslo
Anmeldt 18. august 2020

Fint sted. Beliggenhet i bakker. Hyggelig resepsjonister. Rent og pent. Hytter med alt man trenger. Grei standar på hyttene. Stort og fint bad. Kommer gjerne igjen. Vi trivdes alle sammen, og vi hadde 2 fine dager her.

Takk, marinakA3469JC
Anmeldt 17. august 2020

Vi sov på campinghytte i en natt. Det var herlig stemning. Plassen er flott og velholdt. Stedet ligger fint til med god utsikt til vannet. De ansatte i resepsjon og butikken var svært hjelpsomme og hyggelige.

Takk, richardbjorn