Ok campingplass dersom man hadde får plass på campingen. Vi fikk plass på et jorde som fungerer som midlertidig camping. Til tross for at doene så ut som festival do vogn, var det helt greie do forhold. Det var langt å gå til dusj. Dusjen var dyr (5 kr pr minutt), dersom man ville ha en litt billigere dusj, kunne man betale 10 kr for 3 minutter for en iskald dusj.
Renholdet i dusjanleggene var særdeles dårlig. I disse coronatider hadde jeg forventet at man vasket dusjene jevnlig gjennom hele døgnet, i sær på en så stor campingplass som denne. Uansett når vi gikk i dusjen, tidlig morgen, midt på formiddagen, ettermiddagen, eller sene kvelden så dusjene skitne ut, som om de ikke var vasket på lenge.
På nettsiden sto det at det var gratis internet, men det er kun for de som har plass nær hovedbyggene.
Badeanlegget var veldig fint men det kunne vært inkludert for campingens gjester, i sær til den prisen man betaler for plassen.
Vi testet ikke minigolfen da den så noe stusselig ut og de skulle ha 80 kr pr person per spill.
Risør by var en utrolig hyggelig by, men forsøk å time kjøringen slik at man ikke treffer på alle nye gjestene på vei inn til campingplassen, da det er en lang, svingete og smal vei å møte bobiler og vogner på.