Spiste lunsj her - en helt lekker salat med skinke og manchego-ost og deilig brød til. Veldig god service!
Tusen takk for din tilbakemelding fra ditt besøk hos oss. Vi setter stor pris på at du hadde en fin opplevelse.
Hvilket fantastisk sted og mat🥰
Vi koste oss glugg, fikk servert de nydeligste retter👌
Kokkene imponerte og smakene var himmelske.
Alle som er i nærheten av Risør må stikke innom og nyte et herlig måltid her 🥰 Vi kommer tilbake 🥰
Tusen takk for meget fin tilbakemelding. Vi setter stor pris på at din opplevelse hos oss sto til forventningene. Velkommen tilbake.
Vi hadde ikke reservert, men fikk plass likevel. Hyggelig atmosfære og svært god service. Sjeldent god mat og gode anbefalinger fra servitøren. Det var enkelt å få tilpasset retten pga allergi, og vi har ikke spist så god mat på lenge. Vi kommer gjerne tilbake hit om vi er i området igjen.
Hei, dette var en meget hyggelig tilbakemelding å få! Tusen takk.
Vi setter stor pris på at maten vår og servicen var som både vi og du forventet. Velkommen igjen.
Veldig koselig sted med en deilig atmosfære og herlig mat!! Vi hadde litt av alt, og alt var så godt✨ Nydelige skinker og ost, og flotte ansatte❤️
Tusen takk for din tilbakemelding. Så hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse både med mat og service. Det setter vi pris på!
Denne restauranten hadde alle forhåpningene. Bra service, bra beliggenhet, men beste av alt var maten. Rådhusgata spiseri & mer anbefales på det sterkeste!
Tusen takk for din tilbakemelding. Det er viktig for oss at vi leverer god mat og god service hver gang. Håper du besøker oss igjen.