Frossen pizza og reke i lake.
Det er fryktelig skuffende å sette seg ned etter en lang dag, man er sulten og har lyst på noe enkelt og greit!
Pizza Margarita, frossen bunn ferdig med saus og ost, som da hadde fått raspa på noe mere ost. Dette var ikke godt!
Rekesmørbrød…. En enkel loffskive som var lesset ned av reker rett fra lake! Her kunne jeg klemme lake ut av rekene og skiven med loff var blaut! Og dette koster over 200kr!?!? Helt utrolig skuffende! Små smakløse reker.
Den danske eieren var tilsynelatende hyggelig, men var mer opptatt av å bli tatt bilde av enn å ha en liten dialog om maten.
Og så ligger det frossen Wagyu biff til 900kr i fryseren ved disken! Dette er jo noe som er greit mitt på sommeren når det er flust av sommergjester der.
Er det slutt på sesong baserte priser? Eller skal man ta helt vanvittige priser hele året rundt!?
Det får vel være grenser når en enkel lunsj, uansett hvilke, koster mellom 2 og 300kr.
Hadde maten vært god, så er alltid pengene vel brukt, men når maten virkelig er dårlig, så føler man det rett og slett er bortkastet.