“God mat, drikke og service”

Rådhusgata spiseri & mer
Vurdert som nr. 2 av 23 Restauranter i Risør
Anmeldt 24. juni 2023

Veldig bra sted og fresh mat og meny. Anbefaler dette stedet på det høyeste og så hyggelige de som jobber der!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Martine U

Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

«Egon» lignende mat - lokal kafé. Ganske smakløs mat - tygde hvitkåls fiber til måtte spytte - måtte salte maten godt for å få noen opplevelse - det er jo forsåvidt bedre enn for salt mat, men takker meg til en mellomting…

Takk, Kjetil R
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk fiskesuppe! Faktisk den beste jeg har smakt, og veldig hyggelig og rask servitør. Anbefales på det høyeste.

Takk, Oda O
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Ekstremt god service! Servitør som virkelig yter service! Blant de beste fiskesuppene jeg har smakt. Fikk så brød til som vi selv ønsket!

Takk, 291aleksanderv
Anmeldt 7. februar 2023 via mobile enheter

Frossen pizza og reke i lake.

Det er fryktelig skuffende å sette seg ned etter en lang dag, man er sulten og har lyst på noe enkelt og greit!

Pizza Margarita, frossen bunn ferdig med saus og ost, som da hadde fått raspa på noe mere ost. Dette var ikke godt!

Rekesmørbrød…. En enkel loffskive som var lesset ned av reker rett fra lake! Her kunne jeg klemme lake ut av rekene og skiven med loff var blaut! Og dette koster over 200kr!?!? Helt utrolig skuffende! Små smakløse reker.

Den danske eieren var tilsynelatende hyggelig, men var mer opptatt av å bli tatt bilde av enn å ha en liten dialog om maten.

Og så ligger det frossen Wagyu biff til 900kr i fryseren ved disken! Dette er jo noe som er greit mitt på sommeren når det er flust av sommergjester der.

Er det slutt på sesong baserte priser? Eller skal man ta helt vanvittige priser hele året rundt!?
Det får vel være grenser når en enkel lunsj, uansett hvilke, koster mellom 2 og 300kr.

Hadde maten vært god, så er alltid pengene vel brukt, men når maten virkelig er dårlig, så føler man det rett og slett er bortkastet.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Storyteller696021

Reisende som så på Rådhusgata spiseri & mer, så også på

Har du vært i Rådhusgata spiseri & mer? Del dine erfaringer!