“Superfin atmosfære”
Anmeldelse av Tollboden 1865

Tollboden 1865
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Risør
Anmeldt 8. desember 2023

Vi var en vennegjeng som reiste på oppdagelsestur til Risør. Fant dette fantastiske hotellet som leverte på middag, overnatting og frokost 👍😎

Dato for besøk: november 2023
Takk, Bente H

Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Dette var vårt første besøk på restauranten og vi ble positivt overrasket. Vi ble møtt med god service allerede i døra og samme, gode servicen fulgte oss gjennom hele besøket. Nydelig mat og god atmosfære. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Backpack20
Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

Hyggelige lokaler, behagelig musikk i bakgrunnen og meget bra kjøkken. God gravet lokal hjort og kamskjell til forrett. Ovnsbakt torsk i verdensklasse og nydelig rabarbra til dessert

Dato for besøk: november 2023
Takk, 176arilds
Anmeldt 17. november 2023

Vi booket pakke gjennom Det Lille Hotel som også ligger i samme bygg som Tollboden 1865.
Det fulgte med da en 3-retters meny hvor vi kunne velge fritt fra menyen hva vi ønsket å spise. Forrett, hoved og dessert.

Det er ikke så nøye hva vi egentlig spiste, det som er nøye er å få frem den rene himmelske smakene.
Fy søren for en gastronomisk opplevelse dette var.

Sammen med riktige viner til hver rett så ble dette helt fantastisk.

Her var det tydelig kokker og servitører som satt sin ære i mat og service.

Ikke gjør det noe heller når man kan sitte med utsikt til kjøkkenet og se hvordan de jobber med maten!

Anbefales på det sterkeste og kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Bjorn1985
Amalie Bertelsen, Other på Tollboden 1865, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2023

Hei Bjørn,

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss, og at servicen og maten falt i smak.

Vi er svært takknemlige for vårt lidenskapelige restaurant team som har stor fokus på kvalitet i maten og servicen, veldig hyggelig at dette blir lagt merke til.

Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 17. oktober 2023

Veldig god mat og topp service! Restauranten er innbydende, og vi ble møtt på en veldig god måte. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Evi Mathilassi L

Hei! Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at dere hadde en god opplevelse hos oss. Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Reisende som så på Tollboden 1865, så også på

Har du vært i Tollboden 1865? Del dine erfaringer!