“Full valuta for pengene både når det gjelder mat og drikke!”
Anmeldelse av Tollboden 1865

Tollboden 1865
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Risør
Anmeldt 7. januar 2024

En svært vellykket besøk i et vinterlig Risør; hyggelig betjening og utmerket service og mat. Tre retur pluss apetizer «på huset» var alle nydelig komponert og smakfulle! Frister absolutt til gjentagelse

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Erik M

Anmeldt 11. desember 2023

Jeg var der 8.12.23
Jeg fikk en meget smakfull tre retters middag. Middagen var perfekt stek, med godt tilbehør.
Servicen var det ingen ting å klage på.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Cecilie O
Anmeldt 8. desember 2023

Vi var en vennegjeng som reiste på oppdagelsestur til Risør. Fant dette fantastiske hotellet som leverte på middag, overnatting og frokost 👍😎

Dato for besøk: november 2023
Takk, Bente H
Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Dette var vårt første besøk på restauranten og vi ble positivt overrasket. Vi ble møtt med god service allerede i døra og samme, gode servicen fulgte oss gjennom hele besøket. Nydelig mat og god atmosfære. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Backpack20
Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

Hyggelige lokaler, behagelig musikk i bakgrunnen og meget bra kjøkken. God gravet lokal hjort og kamskjell til forrett. Ovnsbakt torsk i verdensklasse og nydelig rabarbra til dessert

Dato for besøk: november 2023
Takk, 176arilds

Reisende som så på Tollboden 1865, så også på

Har du vært i Tollboden 1865? Del dine erfaringer!