Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stort utvalg av friske råvarer fra havet.”
Anmeldelse av Risør Fiskemottak

Risør Fiskemottak
Vurdert som nr. 5 av 20 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018

Ferskere blir det ikke. Rett fra fiskerne og inn i disken. I tillegg finner du loff, tilbehør, varme fiskekaker, og catering :D

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gry P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 47 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018

Dette er blitt tradisjon for oss - lunsj med Risørreker og hvitvin.
Deilig sted å sette seg ned og la verden surre på utsiden. Blid og koselig betjening, selv etter en lang sommer med mye sommergjester.
Maten smakte fortreffelig som vanlig.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tiara245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Gikk hit etter anbefaling fra andre. Bestilte sjømat tallerken med hummer. Fikk en kjempeporsjon,med masse reker, krabbe, salat, og hummer. Dyrt, men virkelig verdt prisen. Kona spiste biff, mente det var den beste hun noen gang hadde fått..... Dette stedet kan virkelig anbefales

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 684geirt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Kjempebra service, flinke ansatte. Kjøpte en nydelig skalldyrsuppe, med ferske kamskjell, kongekrabbe, breiflabb, reker osv.. prøvde ei fiskekake inne i butikken, smakte fortreffelig den også. Anbefales

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 65mariusv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Flink betjening, rask service og vennlige. Har spist over hele verden og er kresen på råvarenes kvalitet og tilberedning, så ble gledelig overrasket over at et av de beste måltidene jeg har spist noen gang, skulle bli i min egen by. Fisk og skalldyrsuppe med crispy grønnsaker, breiflabb, kamskjell og kongekrabbe, konsistensen på suppen var perfekt, ikke for tykk eller tynn. Anbefales på det varmeste hvis man liker fisk og skalldyr.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, lindaalise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Risør Fiskemottak, så også på

 

Har du vært i Risør Fiskemottak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.