Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var to personer i går kveld.”
Anmeldelse av Risør Fiskemottak

Risør Fiskemottak
Vurdert som nr. 5 av 20 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to personer i går kveld. Hadde kremet fiskesuppe og en med tomatisert skalldyr suppe. Fantastisk og meget god service. Skal tilbake dersom vi besøker Risør igjen

Dato for besøk: juli 2021
Takk, asbjorn9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 47 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

For ei herlig perle! Vi kom over den på en spankuleringsrunde og endte opp med å ta middagen her en kveld. Vi ankom med hund, og fikk sitte ute med hunden. Ble kjapt hjulpet av svært hyggelige servitører.

På kvelden fikk man det siste av kveldssol her, mens man sitter veldig skjermet for vind. Stort pluss for mango ipa på tapp!

Vi bestilte begge fiskesuppe, og det er en av de mest fyldige suppene jeg har smakt. Masse masse hvit fisk og godt med reker.

Et par små minuset bare.. Suppen var ikke særlig kremet, var litt tynn og det var synd. Det var heller ikke noe rød fisk i suppen, og ingen blåskjell.. så det var litt skuffende. Ellers var suppen veldig god på smak.

Kunne absolutt prøvd igjen.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, CecilieLeidland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Risørrøre har to nye gigafans! Løp og kjøp om du er i nærheten av fiskemottaket! Dessuten er ferske og varme fiskekaker helt umulig å ikke ta med seg i hånden.
Hyggelig betjening og god service også.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, AnneNesheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018

Ferskere blir det ikke. Rett fra fiskerne og inn i disken. I tillegg finner du loff, tilbehør, varme fiskekaker, og catering :D

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gry P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Dette er blitt tradisjon for oss - lunsj med Risørreker og hvitvin.
Deilig sted å sette seg ned og la verden surre på utsiden. Blid og koselig betjening, selv etter en lang sommer med mye sommergjester.
Maten smakte fortreffelig som vanlig.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tiara245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Risør Fiskemottak, så også på

 

Har du vært i Risør Fiskemottak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.