Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nei, nei, nei”
Anmeldelse av Sondeled Kro

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Sondeled Kro
Vurdert som nr. 15 av 23 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Dette kan vi ikke anbefale. Rause porsjoner ja, men det hjelper ikke. Vi bestilte en meny med 6 ulike retter og det ble en smaksopplevelse med negativt fortegn når de ulike sausene alle smakte likt, nemlig brunsaus. Rettene var hardfriterte, og best smakte risen.Servicen var i beste fall sjarmerende amatørmessig. De har ikke alkoholservering.
Vi ble skuffet! Har pleid å bli positivt overraskede på småsteder,men ikke her.
Mulig kokken hadde en dårlig dag?
Beklager, men vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anette A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Vi bestilte Wienerschhnitzel og Biff i szechuansaus. Begge rettene var meget gode og vi kan anbefale dette stedet. Hyggelig betjening og rimelig pris.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Soppulf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2019

en plass med nydelig mat og service innstilte betjenning og som er så koselig. este maten jeg har smakt på lennge og jeg kommer nok igjen som jeg gjør vært år når jeg er i de traktene

Dato for besøk: juli 2019
Takk, hilde999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Stadig nytt navn. Heter nå Søndeledfjorden Cafe og Catering. Verd et besøk På en fin sommerdag. Hyggelig personale

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2016 via mobile enheter

Du kan jo stoppe om du trenger påfyll, men utvalget er beskjedent og lite oppfinnsomt. Mett blir du sikkert, men det er bedre å handle mat på butikken og kose seg på brygga.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, thomasasagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sondeled Kro, så også på

 

Har du vært i Sondeled Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din