Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“11 juli 2020”
Anmeldelse av Stangholmen Fyr

Stangholmen Fyr
Vurdert som nr. 14 av 23 Restauranter i Risør
Prisklasse: USD 11 - USD 40
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Anmeldt 11. juli 2020

Sykt dårlig service. Over en time å vente på maten.Ingen oppfølging av servitør Synd når det er en flott plass .

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lisemk2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 92 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig lang ventetid på å få bestille både mate og drikke, Sure og stressa servitører. Mat helt ok, men ikke verdt turen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ksorken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Stangholmen er utrolig flott sted. Her kan du velge om du vil sitte i solen eller under en lun parasoll. Du kan få sjøutsikt, og du kan få havutsikt. I løpet av sommersesongen har vi vært innom 3 ganger, og alle gangene var vi fornøyde. 2 av de kun for leskende drikke, men 3 gangen middag for familien. Vi gikk da for pizza og blåskjell. Blåskjellene var utrolig gode!

Litt trekk får personalet i år, syntes ikke det er OK at de starter med å rydde av bordet mens flere sitter å spiser. Det demper stemningen rundt bordet veldig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

9 venner tok båttur fra Bamble til Risør i fantastisk sommervær. Bord var bestilt på Stangholmen for lunsj. Det tok en evighet å få servert drikke i sommervarmen. Maten var stort sett grei, men en person bestilte blåskjell som må ha vært de minste som noen gang har blitt servert og i tilleg var mange tomme. «Kraften» var god, men brødet som hørte med kom ikke før det lille som var av skjell var nesten fortært. Generelt virket servicen noe kaotisk.

Stedet ligger fantastisk til helt ute i havgapet.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, OleI245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Smakløs mat og lang ventetid. Restauranten var langt fra full, vi hadde reservert, men likevel virket de ikke forberedt på å ta i mot oss. Mye styring for å sette sammen bord. Kjøkkenet hadde tydeligvis ikke kapasitet selv om kun drøyt halvparten av bordene var besatt. Vi ventet over en time på forretten, som var platt og smakløs. Hovedretten var litt bedre, men stod absolutt ikke til verken forventninger eller pris. En hyggelig servitør gjorde sitt beste for å dekke over middelmådigheten, men det var dessverre ikke nok.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Jan-Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stangholmen Fyr, så også på

 

Har du vært i Stangholmen Fyr? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din