Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skrekkelig”
Anmeldelse av Stangholmen Fyr

Stangholmen Fyr
Vurdert som nr. 14 av 23 Restauranter i Risør
Prisklasse: USD 11 - USD 41
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Verste lunsjopplevelse noensinne faktisk. Etter 30 minutter hadde de ikke engang ryddet bordet, enda mindre servert 2 drikke vi hadde bestilt 20 minutter før. Det var knapt over halvfullt. Så kom det en servitør å slang noen menyer på det møkkete bordet. Da jeg spurte om de ikke burde vaske litt og antibakke fikk jeg ett surt blikk og han bare gikk. Spurte en annen servitør om drikken og om det var lang ventetid på mat. Aner ikke svarte hun surt og gikk videre. Ble ikke mat på oss på stangholmen, hverken i dag eller fremtuden

Dato for besøk: august 2020
Takk, LarsB300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 95 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Med øvrige anmeldelser her på TripAdvisor var vi litt skeptiske til besøket på Stangholmen. Helt ubegrunnet. Rask og god service. Flott meny. Svært hyggelige priser på vin og gode beskrivelser i menyen. Rause porsjoner med mat. Kamskjell til forrett - godt. For en av oss, steinbit til hovedrett i en «latterlig» god saus. Bouillbaisse til den andre - også denne innafor. Kommer tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 475perf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet i havgapet. Dessverre hadde personalet for mye å gjøre og vi ventet 30 minutter før vi fikk bestille drikkevarer. Maten var helt grei. Både hjortekjøtt og tilhørende saus var kald. Bouillabaissen var meget god og porsjonen var raus.
Med en slik fantastisk beliggenhet og utsikt, er det kjedelig at opplevelsen ble ødelagt av dårlig service og kald mat.

Dato for besøk: juli 2020
5  Takk, sondreh619
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Veldig sjarmerende sted. Har alltid vært. Men bouillabaissen endrer seg med årene og kokkene. Tips til kjøkkenet: vær mer varsom med saltet, for suppen er sterkt krydret, og for mye salt slår sjømaten ihjel. Tips 2: til en sterkt krydret (og litt for salt) suppe er det fint med god pariserloff, som ble servert, men igjen, ettersom suppen er sterkt krydret, vil det være bedre smaksbalanse med rent smør, mildt hvitløkssmør eller lignende, i stedet for sterkt og salt kryddersmør. Riesling var nydelig til. Så: Disse tips i beste mening! Dra til Stangholmen og få en kulinarisk opplevelse i fantastiske omgivelser!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kirstenwiingaardg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Lørdag ettermiddag tok vi turen til Stangholmen. Vi ankom og så det var fullt og måtte rydde bordet selv
Fikk endelig tak i personale og de kom og vasket bordet
Drikke og mat ble bestilt og etter 15 min kom drikke på bordet.
Spurte flere ganger etter hvor maten ble av men fikk beskjed om at kjøkkenet jobbet så fort de kunne.
Etter en stund kom servitøren og sa bordet hadde blitt kansellert. De fikk beskjed om å sette igang maten på nytt.
Hvis dette er servicen dere går for i sommer er det mange som velger andre steder å spise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hennie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stangholmen Fyr, så også på

 

Har du vært i Stangholmen Fyr? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din