“Sommer 2022”
Anmeldelse av Stangholmen Fyr

Stangholmen Fyr
Vurdert som nr. 13 av 23 Restauranter i Risør
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Flott restaurant i havgapet. Kjempegod mat, hyggelig betjening i ganske unike omgivelser. Alt i alt en sjarmerende opplevelse.

Takk, iselins2014

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Spennende spisested i havgapet. God mat, hyggelig betjening og fantastiske omgivelser. Ta deg tid til en tur rundt øya også!

Takk, Siv S

Stangholmen Kro:
Besøke Stangholmen Kro 18.07.2022. Dette er den dårligste matopplevelsen (jeg kan huske) jeg har hatt i løpet av mine 52 år.

Smakløs og lite innbydende pizza. Servitører med «sagge-bukse» der trusa synes, og en annen servitør i slitt joggebukse.

Selv om utsikten er fin. Hit kommer jeg aldri igjen.

3  Takk, Erik Frey O
Anmeldt 20. juli 2022

Skikkelig skuffet av maten. Store forventninger til mat på en så idyllisk plass med høyt prisnivå. 8 venner bestiller kamskjell på serranoskinke. Får servert 3 kokte kamskjell med rogn. Seige som gummi med en ubeskrivelig smak. Etterfulgt av 2 hjortecarre, Som vi bestilte medium, men var svarte som kull og smakte deretter. Var ikke mye lysten på dessert, men vi fulgte opp med tiramisu is, som var dominert av iskrystaller. Da klaget vi. Grunnet språk problem sa servitøren bare; Hmmmm og gikkk🙈 uff nei, dette var ikke holdbart altså, godt at vinen smakte da, og holdt humøret vårt oppe😅

2  Takk, Hege E
Anmeldt 9. juli 2022

Maten er helt nydelig!!! Men resten…. Helt elendig! Når man har et personell som ikke kan noen ting om servitør-yrket, ikke skjønner forskjell på well done eller raw, rød eller hvitvin, ikke skjønner norsk, engelsk eller tysk…. Beklager. Dette holder ikke et sekund. All ære til kokken. Resten er bare trist.

1  Takk, Elskergodmatogdrikke
Marius D, Eier på Stangholmen Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Takk for tilbakemeldingen.
Vi forstår at det kan oppleves som vanskelig både for nye servitører som kommer til Norge for første gang på sommerjobb, og for gjester som er blant de første i en ny sesong.
Vi håper og trur at servitøren kommer raskt inn i sin nye jobb til videre glede for våre gjester i sommer.
JA vi skulle ønske oss flere norske servitører, men det er som kjent et stort bemanningsproblem i bransjen etter korona.

Reisende som så på Stangholmen Fyr, så også på

Har du vært i Stangholmen Fyr? Del dine erfaringer!