“En opplevelse”
Anmeldelse av Stangholmen Fyr

Stangholmen Fyr
Vurdert som nr. 13 av 23 Restauranter i Risør
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Førstegangsbesøk med kone og voksen sønn. Båttransporten fungerte flott. Spiste ute i nydelig, men vindfullt vær. Valgte Bouillabaisse alle sammen. Kjempegodt, og en diger gryte som vi såvidt klarte å spise opp. En opplevelse.

1  Takk, RolfH682

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Lunch med 2xblåskjell og 2xfish&chips.
Blåskjellene var langt under pari, burde ikke vært servert. Styr unna!
fisken prefabrikkert men ok og chips var mer som lettstekte poteter. Remouladen med carry var god.
Betjeningen var stresset og uoppmerksom men forsøkte og være blide. Det hele virket utrolig masete. Vi måtte be om meny etter 10 min og så flere som hentet selv.
Måtte be om regningen to ganger og fikk separate regninger etter et irritert sukk fra servitøren.
Pizzaene så gode ut, stor på deling er et rimelig alternativ, men vi smakte de dog ikke.

1  Takk, Baatfruen
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Flott restaurant i havgapet. Kjempegod mat, hyggelig betjening i ganske unike omgivelser. Alt i alt en sjarmerende opplevelse.

Takk, iselins2014
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Spennende spisested i havgapet. God mat, hyggelig betjening og fantastiske omgivelser. Ta deg tid til en tur rundt øya også!

Takk, Siv S

Stangholmen Kro:
Besøke Stangholmen Kro 18.07.2022. Dette er den dårligste matopplevelsen (jeg kan huske) jeg har hatt i løpet av mine 52 år.

Smakløs og lite innbydende pizza. Servitører med «sagge-bukse» der trusa synes, og en annen servitør i slitt joggebukse.

Selv om utsikten er fin. Hit kommer jeg aldri igjen.

3  Takk, Erik Frey O

Reisende som så på Stangholmen Fyr, så også på

Har du vært i Stangholmen Fyr? Del dine erfaringer!