“Dyrt og dårlig”
Anmeldelse av Stangholmen Fyr

Stangholmen Fyr
Vurdert som nr. 12 av 23 Restauranter i Risør
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Beskrivelse: Sommerrestaurant med vekt på sjømat.
Anmeldt 8. juli 2023

Elendig service og dårlig mat. Bestilte medium biff, fikk godt stekt. Pga allergener bestilte jeg kokte poteter og fikk ingen poteter. Vinen kom etter maten og vi måtte be de skifte glass etter å ha drukket hvitvin. Dyrt og dårlig!!

Dato for besøk: juli 2023
3  Takk, Liz K

Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Kjøtt bør man ikke bestille her, Hjortefileen var ihjelstekt og var kald biffen var seig. Av fiskeretter var fiskesuppe den klart beste, fiskespydet bestod av svært lite fisk. Opplevelsen var dessverre dårlig og vi kommer ikke til å spise her igjen på lenge,dessverre. Stedet er nydelig, men det er ikke nok.

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, Strandkrabba
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Vi besøkte Stangholmen på årets første åpningsdag ☀️

Ørretburgeren var kjempe god, og perfekt stekt. Blåskjellene derimot var smaksløse, og de som pleier å være så gode her! Det var dessuten udelikat når kraften i bunn av skålen er helt grå, bærer preg av dårlig vaskede skjell. Her må det vaskes bedre.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, HegeNilsen
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Nok et fantastisk besøk på Stangholmen. Ringte kokken fra Risør og fikk bestilt vår meny.
Da vi kom frem med stedets snekke varte det ikke lenge før vår bouillabaisse stod på bordet. Nydelig mat med nystekt hvitløksbaguette. Dette var bra!
Et lite minus var at vår hund fikk servert varmt vann. Det var hun ikke fornøyd med.
Stedets beliggenhet ytterst i havgapet gir en ekstra dimensjon. Fin naturopplevelse, solnedgang, hyggelig selskap og en nydelig Sancerre var prikken over i’en

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, johan746
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Førstegangsbesøk med kone og voksen sønn. Båttransporten fungerte flott. Spiste ute i nydelig, men vindfullt vær. Valgte Bouillabaisse alle sammen. Kjempegodt, og en diger gryte som vi såvidt klarte å spise opp. En opplevelse.

1  Takk, RolfH682

Reisende som så på Stangholmen Fyr, så også på

Har du vært i Stangholmen Fyr? Del dine erfaringer!