“Nydelige mat og hyggelig kelner. ”
Anmeldelse av Kast Loss

Kast Loss
Vurdert som nr. 4 av 23 Restauranter i Risør
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale. Ble anbefalt breiflabb og det var et veldig godt valg!
Fikk husets vin, som også var perfekt.
Breiflabben var perfekt stekt, og lå i en veldig god kokosuppe, med grønnsaker.
Ble godt fulgt opp av kelnerne hele veien.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Lothiriel77

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig personal.
God beliggenhet på brygga.

Fikk ikke lagt ut min korte og positive melding, pga for få tegn. Nå forstår jeg hvorfor positive meldinger mangler.

Det går ikke å rett og slett skrive at man har hatt en hyggelig kveld. Man må skrive 100 tegn.

Skjerp dere Tripadvisor.

Takk, Hilde M
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 som spiste. En av to fikk pizza samtidig som vi fikk husets fiskesuppe og biff. Fiskesuppen manglet brødet, og biffen manglet potene. Etter å ha etterlyst den siste pizzaen kom denne, sammen med potetene. Brødet så vi aldri.
Oppturen var en flaske god rødvin som gjorde at vi holdt ut......

1  Takk, ezp1-65
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var flere som dro hit fordi vi fikk høre at de hadde ok pizza. Det hadde de. Ellers svært lite oppmerksomme kelnere. Hyggelig uteservering.

Takk, John_M_B_L
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flinke unge servitører taklet stor pågang på en imponerende måte. Blide og oppmerksomme. Fin beliggenhet så en hyggelig middag samlet sett. Helt ok mat. Burger fikk tommel opp av tenåringene. Fiskesuppe smakte litt mye karri, men bra med fisk.

2  Takk, tinakfjeld

Reisende som så på Kast Loss, så også på

Har du vært i Kast Loss? Del dine erfaringer!