Ein heilt nydeleg restaurant! Terningkast 6 for både beliggenhet, service og ein herleg fiskemiddag!
42–46 av 221 anmeldelser
God service er verdt å nevne her! Pizzaen var god i følge min samboer men spagettien jeg bestilte som skulle bestå av fisk og skalldyr bestod av meget overkokte boksreker, laks/ørret og en hvitfisk. Jeg klarte ikke spise mye av fisken/rekene da jeg syns det smakte surt av laksen og rekene var som gummi. Samboeren min fikk smake og reagerte med at dette burde jeg ikke spise i tilfelle jeg ble dårlig. Spagettisausen var ikke basert på kraft, kjentes mer ut ut som en hvitsaus med toro fiskebuljong i. Veldig skuffende da naborestauranten som vi gikk på dagen etter hadde nyyydelig fiskesuppe lagd på ordentlig kraft og fantastisk carbonara! Så her var det 50/50 på maten men pluss for god service og hyggelig betjening.
Sure kelnere, veldig tørre blåskjell, ble en skikkelig nedtur. Restauranten var ikke full, likevel umulig å få bestilt en pils nr. 2.
Veldig hyggelig personale. Ble anbefalt breiflabb og det var et veldig godt valg!
Fikk husets vin, som også var perfekt.
Breiflabben var perfekt stekt, og lå i en veldig god kokosuppe, med grønnsaker.
Ble godt fulgt opp av kelnerne hele veien.
Anbefales!
God mat og hyggelig personal.
God beliggenhet på brygga.
Fikk ikke lagt ut min korte og positive melding, pga for få tegn. Nå forstår jeg hvorfor positive meldinger mangler.
Det går ikke å rett og slett skrive at man har hatt en hyggelig kveld. Man må skrive 100 tegn.
Skjerp dere Tripadvisor.