“Dårlig mat, dårlig service”

Brygga Restaurant og Pizza
Vurdert som nr. 14 av 23 Restauranter i Risør
Anmeldt 16. juli 2015 via mobile enheter

Vi ankom Risør i strålende sol, og godt humør.
Humøret sank mange hakk da vi fikk maten. Vi prøvde å få kontakt med ei av de (mange) ansatte, men hun var mer opptatt av mobilen sin!..

Ingen kom for å høre hvordan det smaket, til tross for at det omtrent var like mange servitører som gjester.

Da vi til slutt fikk kontakt med en og sa det var ALTFOR mye piffi på pizza sa han bare: "Ikke jeg som har laget det!"..

Så kom det tre stykker som ikke forsto hva vi sa. Hun siste var svensk, og var veldig "lessen".. Men kunne ikke gi oss noen kompensasjon eller avslag.

Hit skal vi aldri igjen.

Takk, gaute2
Svar fra ledelsen:Besvart 11. juli 2016

Hei Gaute O.

Servitørene på Brygga Restaurant som tar bestillinger ved bordene bruker mobiler som verktøy. Såkalte order-man, så hvis de var opptatte med mobilene har de nok holdt på med å ta seg av bestillinger fra andre gjester.
Det stemmer også at vi har engelsk-talende personal, som ikke forstår all norsk.

"Skallet"-pizzaen vår er med grillkrydder, hvis det var denne dere bestilte. Ellers skal vi ikke ha annet enn litt pizza-krydder på.
Piffikrydder som du skriver har vi ikke i vår varebeholdning.

Håper dere vil prøve oss igjen da vi har en bred meny med et stort utvalg av andre ting enn bare pizza.

Anmeldt 16. juli 2015

Koselig sted i havna i Risør. Bestilte en enkel rett da jeg ikke var kjempesulten. Det er den beste bakte poteten jeg noen gang har spist!! Servert på en delikat måte av smilende servitør. Enkel bakt potet blir ikke det samme heretter, for på Brygga klarer de å gjøre det enkle til en delikat rett. Kommer garantert tilbake!

Takk, EssR
Anmeldt 16. juli 2015 via mobile enheter

Maten bar preg av å være halvfabrikert. Alt for mye piffikrydder på pizzaen.
Dårlig service. Betjeningen var mer opptatt av mobiltelefon da vi henvendte oss for å be om vannmugge. Da vi klagde på overkrydret pizza fikk vi til svar: " Ikke jeg som har laget pizzaen."

Takk, Anette K
Svar fra ledelsen:Besvart 11. juli 2016

Hei Anette K.

Servitørene på Brygga Restaurant som tar bestillinger ved bordene bruker mobiler som verktøy. Såkalte order-man, så hvis de var opptatte med mobilene har de nok holdt på med bestillinger.

Pizza-bunnene våre heves her på huset og er helt ferske

Piffikrydder som du skriver har vi ikke i vår varebeholdning.

Anmeldt 13. juli 2015 via mobile enheter

Var der og spiste med min kone og to barn, jeg spiste pepperbiff som var en innertier min kone baconsurret kyllingfilet og dette mente hun var den saftigste kyllingen hun noen gang har fått servert, barna spiste klassikeren som alle barn spiser, dette er noe av det bedre på lenge. 👍🏻 opp brygga.

1  Takk, bozzo2012
Anmeldt 10. juli 2015

Var her igjen i.f.b.m. Villvinmarked. Spiste lunch sammen med kone og datter. Var heldig å få bord helt på bryggekanten med utsikt til båtliv og hvitmalte hus på Solsiden.
Mye folk innom, men vi fikk rask servering.
Bestilte denne gang "Club Brygga Sandwich" alle sammen. Glutenfritt brød var ikke noe problem.
Kyllingbrystet som hørte til var god, det samme var salaten. Brødet var derimot nokså seigt, hadde problem med å skjære det opp med kniven.
Sandwichen var for tørr siden den ble levert med for lite aiolidressing, så her måtte vi bestille ekstra.
Pris på mat var for høy i forhold til hva vi fikk servert og det lille begeret med ekstra dressing fikk vi også ekstra regning på.

Takk, vidaro457

Reisende som så på Brygga Restaurant og Pizza, så også på

Har du vært i Brygga Restaurant og Pizza? Del dine erfaringer!