“Lang ventetid, god service og veldig dårlig mat.”

Brygga Restaurant og Pizza
Vurdert som nr. 14 av 23 Restauranter i Risør
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet i Risør for lunsj på vei til Østlandet. Vi valgte stedet på grunn av beliggenheten ved elva.
Etter å ha blitt anvist bord og bestilt mat tok det 1 time og 10 minutter før maten kom. Servitøren gjorde så godt han kunne, og sjekket flere ganger for oss hvor maten ble av.

Rekesmørbrødet bestod av tørt brød med reker i lake.
På Pulled pork-burgeren kjente jeg veldig godt igjen krydderet fra den vaacumpakkede kokte varianten man får kjøpt på Meny.
Pizzabunnen var svartsvidd, knallhard og minnet mest om Kapteinkjeks både på konsistens og smak.
Eldste sønnen vår hadde hamburger og han klaget ikke på den, så den var muligens OK.
Prisene hadde vært høye til og med om vi hadde fått god mat, og til denne maten var de helt hinsides.

Servicen var som sagt bra. Servitørene gjorde så godt de kunne, var våkne og oppmerksomme.

1  Takk, Ove F

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaene var basert på halvfabrikata og var dårlig stekt. Det var totalt fravær av service, i tillegg var det dyrt.

Takk, Schjold
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Veldig dårlig service her. Vi hadde bestilt bord til kl 19, og når vi kom 18:50 hadde de glemt reservasjonen vår så vi måtte vente i et kvarter til før de hadde bord klart. Veldig vanskelig å få oppmerksomheten til servitørene, de glemte flere av rettene vi bestilte og maten kom over en time etter at vi bestilte den i enkelte tilfeller. Maten er heller ikke noe å skryte av. Lunken og dyr mat i veldig små porsjoner, ingen av oss ble heller mette.

1  Takk, ellens0fiel
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Elendig service, kelnerne glemte flere retter og vi måtte spørre gjentatte ganger for å få salt på bordet. Maten var heller ikke spesielt god da den til slutt kom.
Er du i Risør og har lyst til å kose deg, kjøp lunchkaker på coop og spis de istedet, garanterer at det er en bedre opplevelse

Takk, 740simenv
Anmeldt 1. juli 2020

Hyggelig betjening som fulgte opp under hele besøket. Stort utvalg i bl a pizza, noe vi valgte. Og pizzaen var helt OK den. Men ikke mer.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Matglad

Reisende som så på Brygga Restaurant og Pizza, så også på

Har du vært i Brygga Restaurant og Pizza? Del dine erfaringer!