Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dagstur til Risør ”

Brygga Restaurant og Pizza
Vurdert som nr. 17 av 22 Restauranter i Risør
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Herlig mat, rask og service med hyggelig servitører.

Barnestoler lett tilgjengelig.

Anbefaller denne.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ronnyf001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (165)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 165 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet ved havna, den første vi så, så vi valgte å spise her siden vi var sulten.
Bryggas burger med ost/bacon var ok, men den beste pommes frites jeg hadde smakt på lenge.
Vi hadde også tre pizza, en kun med ost/saus, en med ruccula, feta og «Strandaskinke» samt en med biff, bacon og skinke.
Pizza var ikke med hjemmelaget bunn, virket som en frossen pizza som man hadde «pimpet opp»
Antibac ved inngangen er bra...kr 42.- for en 0,33 cola så kr 1077.- for to voksne og to barn.

Dette er mere som pubmat, di har alt fra tapas, burger, fiskesuppe.
Det meste er halvfabrikat.

Ofte trubadur og «hæla i taket» når det ikke er corana stemning, men matmessing er det bare å gå videre langs havna, terningkast 2 på pizza og 4 på burger med frites.
Rent på wc, så en liten pluss der.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Bestilte take away. Skulle heller gått på Joker og kjøpt Grandiosa på tilbud til 29.90. Føler meg robbet og pizzaen var kald.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pingsy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Ikke bra. Bestilte pizza take away. Dette var en pizza som hadde vært fryst for så å bare bli lunken i oppvarmingsprosessen. Smakløs og sinnssykt overpriset. Bare trist.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ailin_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Betjeningen kunne synes å mangle et kurs i kundebehandling. Men det må tillegges at de antakelig var alt for få både i restauranten og på kjøkkenet. Vi bemerket at det var gått 75 minutter siden bestilling uten at maten var kommet. Det de kunne svare var å krangle på tiden. Det var bare gått 65 minutter.!!!!!. Heldigvis hadde vi hyggelig lag mens vi ventet på maten. Den var god nok uten å være ypperlig. Men restaurantens plassering mot sjøen er vidunderlig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bergljot Ree H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant og Pizza, så også på

 

Har du vært i Brygga Restaurant og Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din