Veldig hyggelig og god service, med kjempegod fiskesuppe. I solveggen på brygga.
Skal helt klart tilbake.
Skal helt klart tilbake.
61–65 av 212 anmeldelser
Vi kom med 3 sultne barn for å spise lunsj.
Bestilte pannekaker og laks til barna, reker og club sandwich til voksen.
Vi ventet en time og barna ble mer og mer sultne og utålmodige. Spurte om maten snart var ferdig. Fikk et kaldt litt frekt svar tilbake. Trodde ikke det skulle ta såååå lang tid å lage noen pannekaker og legge reker på en skål.
Kommer ikke tilbake hit.
Herlig mat, rask og service med hyggelig servitører.
Barnestoler lett tilgjengelig.
Anbefaller denne.
Flott beliggenhet ved havna, den første vi så, så vi valgte å spise her siden vi var sulten.
Bryggas burger med ost/bacon var ok, men den beste pommes frites jeg hadde smakt på lenge.
Vi hadde også tre pizza, en kun med ost/saus, en med ruccula, feta og «Strandaskinke» samt en med biff, bacon og skinke.
Pizza var ikke med hjemmelaget bunn, virket som en frossen pizza som man hadde «pimpet opp»
Antibac ved inngangen er bra...kr 42.- for en 0,33 cola så kr 1077.- for to voksne og to barn.
Dette er mere som pubmat, di har alt fra tapas, burger, fiskesuppe.
Det meste er halvfabrikat.
Ofte trubadur og «hæla i taket» når det ikke er corana stemning, men matmessing er det bare å gå videre langs havna, terningkast 2 på pizza og 4 på burger med frites.
Rent på wc, så en liten pluss der.
Bestilte take away. Skulle heller gått på Joker og kjøpt Grandiosa på tilbud til 29.90. Føler meg robbet og pizzaen var kald.