Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Grei aktivitet

Grei ting å gjøre en regnværsdag. Ikke så stort akvarium men innholdsrikt. Et lite knippe med... les mer

Anmeldt 3. august 2021
Odyssey14915224534
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Ledig time i Risør

Vi hadde en ledig time og dro innom Akvariumet i Risør. 2 hyggelig ansatte møter oss. 125.- pr... les mer

Anmeldt 23. august 2020
Steinar J
,
Tomter, Norge
via mobile enheter
Les alle 45 anmeldelsene
  
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
18
14
10
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
18
14
10
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 45 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020

Fint, lite akvarium med mye fisk og sjødyr. Lite parkeringsmuligheter, så kommer du med bil er det bedre å parkere ett stykke unna og gå. Flinke ansatte som informerer om fisk og dyr. Minus for at de ikke hadde oversikt over hvor mange som var inne samtidig, og at folk overholdt smittevernet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Anihanarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Det er fint at det finnes små akvarium som pirrer nysgjerrighet om havet og innbyggerne der. Vi er to voksne med langt over middels interesse for hav og fisk og hadde en fin liten stund. Og noe nytt lærte vi også, blant annet om småflekket rødhai og barna deres.
Akvariumet er superfint for barn og barnefamilier, med både ta-på-bassenger og quiz.
Veldig imøtekommende og kunnskapsrik ansatt da vi var her idag.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, AnneNesheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019

Ikke så stort areal, men mye å se på og spesielt midt i blinken for sønnen vår på 7 år som er veldig interessert i fisk Vi likte oss godt og veldig overkommelig pris også Blir nok flere turer hit!

Dato for opplevelse: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, O8568UPanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

Hyggelig ung jente som jobbet der var veldig engasjert, hadde mye kunnskap om dyrene og var flink til å forklare for barna

Dato for opplevelse: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, annelisermen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

Aldri protester når vi foreslår et besøk i akvariet. Morsomt og lærerikt. Engasjerende quiz og krabbefiske er alltid en vinner

Dato for opplevelse: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, annmarr2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser