Grei aktivitet

Grei ting å gjøre en regnværsdag. Ikke så stort akvarium men innholdsrikt. Et lite knippe med... les mer

Anmeldt 3. august 2021
Odyssey14915224534
Trondheim, Norge
Ledig time i Risør

Vi hadde en ledig time og dro innom Akvariumet i Risør. 2 hyggelig ansatte møter oss. 125.- pr... les mer

Anmeldt 23. august 2020
Steinar J
Tomter, Norge

Anmeldt 8. august 2020

Dette akvariet gjør seg nok mye bedre som en undervisningsarena for skoler, enn den gjør som et turistmål. Det er VELDIG LITE (tar typ 15 min å se alt) men på den positive siden så er akvariene lagt opp til å være veldig oversiktlige slik at du faktisk kan se alt som bor i dem. Når det er sagt er det også fryktelig små akvarier så det kan stilles spørsmål om dyrevelferden.
Vi fikk utlevert 1 reke vi kunne fore hva vi ville i akvariet med, så det var en fin liten touch til tross for at 1 reke ikke akkurat rekker til stort.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, AnineMadelene
Anmeldt 8. juli 2020

Fint, lite akvarium med mye fisk og sjødyr. Lite parkeringsmuligheter, så kommer du med bil er det bedre å parkere ett stykke unna og gå. Flinke ansatte som informerer om fisk og dyr. Minus for at de ikke hadde oversikt over hvor mange som var inne samtidig, og at folk overholdt smittevernet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Anihanarn
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Det er fint at det finnes små akvarium som pirrer nysgjerrighet om havet og innbyggerne der. Vi er to voksne med langt over middels interesse for hav og fisk og hadde en fin liten stund. Og noe nytt lærte vi også, blant annet om småflekket rødhai og barna deres.
Akvariumet er superfint for barn og barnefamilier, med både ta-på-bassenger og quiz.
Veldig imøtekommende og kunnskapsrik ansatt da vi var her idag.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, AnneNesheim
Anmeldt 20. august 2019

Ikke så stort areal, men mye å se på og spesielt midt i blinken for sønnen vår på 7 år som er veldig interessert i fisk😃 Vi likte oss godt og veldig overkommelig pris også👍 Blir nok flere turer hit!

Dato for opplevelse: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, O8568UPanne
Anmeldt 19. august 2019

Hyggelig ung jente som jobbet der var veldig engasjert, hadde mye kunnskap om dyrene og var flink til å forklare for barna

Dato for opplevelse: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen