Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Grei aktivitet

Grei ting å gjøre en regnværsdag. Ikke så stort akvarium men innholdsrikt. Et lite knippe med... les mer

Anmeldt 3. august 2021
Odyssey14915224534
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Hyggelig og greit.

Et lite pust i bakken. Helt greit og lite akvarium med hovedvekt på norske farvann men med noen... les mer

Anmeldt 11. august 2020
tedwalter
,
Skudeneshavn, Norge
via mobile enheter
Les alle 45 anmeldelsene
  
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
18
14
10
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
18
14
10
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 45 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Et lite pust i bakken.

Helt greit og lite akvarium med hovedvekt på norske farvann men med noen barnevennlige tropiske innslag.

Vi fikk utlevert rekerester til å mate fiskene med og det var mulig å fiske krabber og ta en prat med en svært hyggelig og imøtekommende Rognkjeks.

Anbefales

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, tedwalter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Dette akvariet gjør seg nok mye bedre som en undervisningsarena for skoler, enn den gjør som et turistmål. Det er VELDIG LITE (tar typ 15 min å se alt) men på den positive siden så er akvariene lagt opp til å være veldig oversiktlige slik at du faktisk kan se alt som bor i dem. Når det er sagt er det også fryktelig små akvarier så det kan stilles spørsmål om dyrevelferden.
Vi fikk utlevert 1 reke vi kunne fore hva vi ville i akvariet med, så det var en fin liten touch til tross for at 1 reke ikke akkurat rekker til stort.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, AnineMadelene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Fint, lite akvarium med mye fisk og sjødyr. Lite parkeringsmuligheter, så kommer du med bil er det bedre å parkere ett stykke unna og gå. Flinke ansatte som informerer om fisk og dyr. Minus for at de ikke hadde oversikt over hvor mange som var inne samtidig, og at folk overholdt smittevernet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Anihanarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Det er fint at det finnes små akvarium som pirrer nysgjerrighet om havet og innbyggerne der. Vi er to voksne med langt over middels interesse for hav og fisk og hadde en fin liten stund. Og noe nytt lærte vi også, blant annet om småflekket rødhai og barna deres.
Akvariumet er superfint for barn og barnefamilier, med både ta-på-bassenger og quiz.
Veldig imøtekommende og kunnskapsrik ansatt da vi var her idag.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, AnneNesheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019

Ikke så stort areal, men mye å se på og spesielt midt i blinken for sønnen vår på 7 år som er veldig interessert i fisk Vi likte oss godt og veldig overkommelig pris også Blir nok flere turer hit!

Dato for opplevelse: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, O8568UPanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser