“Nydelig mat og god service!”
Anmeldelse av Kumar's

Kumar's
Vurdert som nr. 3 av 52 Restauranter i La Marina
Prisklasse: USD 5 - USD 14
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Vi har vært og spist her mange ganger. En favorittrestaurant når vi er på ferie her. Alltid nydelig mat og bra service!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, kaisaruth

Anmeldt 9. april 2019

I familien vår er indisk mat noe vi jevnlig må ha - spesielt er det da å ha funnet Kumars som kan gi oss den gode smaken ! Det er alltid viktig med et besøk her i løpet av ferie-besøkene våre. Vi kan anbefale stedet og kommer garantert til å besøke dem igjen :D

Takk, venkeidsoe
Anmeldt 29. oktober 2018

Dette ble en meget positiv erfaring! Vennlig personale ved ankomsten, flink til å forklare menyen for oss uerfarne, Maten var veldig god, og med god variasjon! Vi kommer nok igjen!

Takk, Costanok
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Profesjonell og kunnskapsrik betjening med Glimt i øye. Meget god mat, mye mat. Tydeligvis ett populært sted som bør reservere bord om kvelden.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 542mariannh
Anmeldt 14. april 2017

Kumar's serverer veldig god indisk mat, både milde og sterk krydrede retter.
Det kan være vanskelig å få bord, fordi restauranten er godt besøkt.
Vi utvalget kunne vært bedre, men det er god service.
Har og take-away. Ingen uteservering.

Dato for besøk: april 2017
Takk, RandiT185

Reisende som så på Kumar's, så også på

La Marina, Costa Blanca
Ciudad Quesada, Alicante (provins)

Har du vært i Kumar's? Del dine erfaringer!